Comediantul Micutzu, manele şi înjurături pe scena Filarmonicii Banatul. Înainte, manelistul Jador fusese interzis VIDEO 53

Un comediant care a urcat, marţi, 3 mai, pe scena Filarmonicii Banatul, din Timişoara, în cadrul unui spectacol cu alţi artişti, a pus manele şi a înjurat ca să arate că „se poate”, la două săptămâni după ce concertul maneliştilor Jador şi Aza Dau Moda fusese interzis. Într-o postare pe Facebook, o mezzosoprană a arătat că un astfel de spectacol nu îşi are locul.

Comediantul Micutzu, manele şi înjurături pe scena Filarmonicii Banatul. Înainte, manelistul Jador fusese interzis VIDEO Vezi comentarii 53

De ce sunt galbene cele mai multe personaje de desene animate?

De ce sunt galbene cele mai multe personaje de desene animate?

Galbenul este asociat cu soarele, cu sentimentele de bucurie şi optimism. Nu-i de mirare că o mare parte din personajele de desene animate care ţi-au rămas în memorie sunt de culoare galbenă. Pikachu, Sponge Bob, familia Simpson sau minionii sunt toţi galbeni. Totuşi, din ce alte motive au fost create astfel aceste personaje?

Cînd cineva a citit o formă a textului ce urmează şi nu a înţeles mare lucru, am fost înţelegător şi băiat fin. Asta pentru că şi eu, la rîndul meu, nu înţeleg multe cîntări faine în limbi exotice, şi tot le ador. Căci nu în orice situaţie trebuie să înţelegi pentru a trăi momentul, ori pentru a te entuziasma. Aşa că fiind eu a-toate-iubitoru’ şi nevărsător de sînge nevinovat, am iertat şi mi-am văzut de treabă. Şi asta a ieşit:

acum 6 luni · comentarii (7)

Grupul Louis Delhaize are o istorie impresionantă, începută în 1850 de Louis Delhaize, unul dintre fiii negustorului belgian de vinuri Jaques Delhaize. La început de secol 20, doi dintre moştenitorii lui Louis Delhaize au început în Franţa diferite afaceri, care ulterior s-au transformat în ceea ce înseamnă astăzi grupul Louis Delhaize. Primele hipermarketuri Cora au fost deschise în Franţa şi în Belgia în anul 1970.

acum 9 luni · comentarii (10)

Parlamentul European a adoptat joi raportul Matic, în care este consemnat şi dreptul bărbaţilor transsexuali, cât şi dreptul altor persoane non-binare, să rămână însărcinate şi să nască. Deşi raportul nu are caracter obligatoriu, spaţiul public a fost invadat de mesaje panicarde din partea conservatorilor speriaţi că vor trebui să nască.

acum 1 an · comentarii (12)

Cineva comenta cu referire la Fanuş Neagu, că „am dat peste 3, 4 pagini în care autorul descria, la limita suportabilităţii, deşi cu oarecare abilitate stilistică, cum un scaiete se rostogolea purtat de vînt pe un cîmp dezolant, am aruncat definitiv volumul respectiv la gunoi, convins că, în asemenea termeni, nu existau şanse ca vreun scriitor român să ia, curînd, premiul Nobel!”, iar eu, în contrapartidă, m-am hotărît să mă joc puţin. Şi...

acum 1 an · comentarii (3)
Postari Recente
Modifică Setările