Zâna şi prinţesa. Andreea Marin i-a făcut fiicei intrarea în lumea mondenă. Cât e de frumoasă Violeta, la 14 ani FOTO

Zâna şi prinţesa. Andreea Marin i-a făcut fiicei intrarea în lumea mondenă. Cât e de frumoasă Violeta, la 14 ani FOTO

Andreea Marin şi-a lansat propria colecţie de bijuterii. Cu această ocazie, Zână a prezentat-o lumii mondene, pe fiica sa de 14 ani.

Peste două luni va împlini 14 ani şi este o adevărată domnişoară! Violeta, fiica Andreei Marin, în vârstă de 46 ani şi a lui Ştefan Bănică, de 54 ani, este superbă. Ea a fost în centrul atenţiei la evenimentul organizat de mama ei, lansarea unei colecţii de bijuterii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Are ochii albaştrii ca marea, picioarele lungi, o siluetă de invidiat şi este foarte dezinvoltă! Vorbeşte la fel de bine ca mama ei, pe care o adoră, şi se gândeşte chiar că i-ar sta bine să urmeze o carieră în avocatură, dar este atrasă şi de actorie, care îi place foarte mult.

Deocamdată ştie că e atrasă şi de latura artistică. Violeta a participat miercuri la evenimentul organizat de mama ei, la Creative Hub Voice&Visibility, o locaţie pregătită special de Andreea Marin pentru evenimente.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările