Woody Allen: „Eu şi Soon-Yi nu ne puteam abţine să nu ne atingem!“ Ce scrie regizorul în autobiografia sa proaspăt lansată

Woody Allen: „Eu şi Soon-Yi nu ne puteam abţine să nu ne atingem!“ Ce scrie regizorul în autobiografia sa proaspăt lansată

Woody Allen şi Soon-Yi nu şi-au ascuns niciodată relaţia ( Foto: Getty Images)

"Apropos of Nothing", mult aşteptata carte de memorii a lui Woody Allen, a ieşit chiar în pandemie, o perioadă prolifică lecturii. Deşi Allen a mai vorbit până acum despre acuzaţiile care i s-au adus, publicul aştepta de multă vreme o confesiune extinsă a regizorului cu una dintre cele mai controversate vieţi de la Hollywood. Şi a avut ceva de aşteptat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Allen a publicat cartea la 84 de ani - după o saga care a erupt acum 28 de ani, în 1992 şi a fost reaprinsă în 2014, când Dylan Farrow, fiica adoptată de el şi Mia Farrow, a scris o scrisoare deschisă şi şocant de detaliată despre cum a fost agresată sexual de regizor. Un regizor căsătorit cu o altă fiică, cea adoptată de Mia şi crescută alături de el, Soon-Yi Previn. Peste toate, a venit şi puternicul condiment al articolelor semnate de fiul lor, Ronan Farrow, care şi-a pus la zid tatăl - despre care oricum s-a tot spus că nu ar fi tatăl lui, Ronan semănând izbitor cu Frank Sinatra, cel cu care Mia trăise o intensă poveste de dragoste.

Acestea fiind spuse, cartea lui Woody Allen, "Apropos of Nothing" are destule... "nimicuri" ca motiv de lectură. Iar primul lucru care sare în ochi este lejeritatea cu care scrie despre femeile mult mai tinere, având în vedere acuzaţiile care i se aduc.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: