William şi Harry, surprinşi în timp ce îşi vorbesc la finalul funeraliilor prinţului Philip VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harry, înconjurat de prinţul William şi soţia sa Kate, la ieşirea din capela St George. Foto captură
Harry, înconjurat de prinţul William şi soţia sa Kate, la ieşirea din capela St George. Foto captură

Prinţii William şi Harry au plecat împreună din capela St.George şi au fost văzuţi discutând la încheierea funeraliilor bunicului lor, prinţul Philip, care au avut loc sâmbătă după-amiază la Windsor, relatează dpa, preluată de Agerpres.

Prinţul Harry a fost, de asemenea, surprins în timp ce îi mulţumea arhiepiscopului de Canterbury, care a oficiat slujba religioasă, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William.

În acel moment, s-au apropiat de ei prinţul William, iar cei doi fraţi au parcurs discutând împreună o bucată de drum. Conversaţia dintre prinţul William, care nu purta mască, şi fratele său Harry, care în schimb şi-a păstrat masca sanitară, a părut relaxată. Deşi relaţiile dintre ei au fost tensionate în ultimele două luni, discuţia dintre cei doi fraţi a părut să fie amicală.

Soţia prinţului Harry, Meghan, nu a venit la funeralii din motive medicale; fiind însărcinată, doctorii i-au recomandat să nu facă deplasarea peste Ocean.

Regina Elisabeta a II-a a condus alaiul familiei la întoarcerea de la capelă, însoţită de Prinţul Charles şi de soţia sa Camilla, ducesa de Cornwall.

Conform protocolului stabilit iniţial, în timpul procesiunii funerare, dar şi pe durata slujbei, prinţii William şi Harry NU au stat unul lângă celălalt, pentru că familia regală ar fi dorit să evite orice fel de tensiune care să umbrească funeraliile. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite