Whoopi Goldberg a criticat-o pe Bella Thorne după ce şi-a publicat pozele nud ca urmare a unui şantaj. Reacţia dură a actriţei: „Să-ţi fie ruşine!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Whoopi Goldberg (63 de ani) a criticat-o pe actriţa Bella Thorne (21 de ani) pentru faptul că şi-a publicat pozele nud, după ce a fost şantajată de un hacker. În replică, tânăra i-a transmis un mesaj dur plângând.

Whoopi Goldberg a blamat-o pe actriţa Bella Thorne, cunoscută din numeroase producţii Disney, că şi-a făcut poze nud şi astfel a devenit ţintă pentru hackeri. 

În emisiunea ABC „The View“, acriţa americană a ţinut un discurs în care şi-a exprimat părerea despre vedetele care păstrează astfel de fotografii în telefoanele lor, potrivit Daily Mail. 

„Dacă eşti faimoasă, nu-mi pasă ce vârstă ai, nu trebuie să-ţi faci poze nud“, a spus Whoopi Goldberg, făcând referire la cazul tinerei actriţe Bella Thorne.  

„Nu trebuie să faci asta. Uite ce e, când cineva îţi sparge conturile, va cotrobăi peste tot, indiferent că e vorba de o poză sau de un milion de poze... odată ce ai făcut acea poză, ea se va duce în Cloud şi va fi la dipoziţia oricărui hacker... şi dacă nu ştii că rişti asta în 2019, îmi pare rău. Dar nu poţi spune că eşti surprins că ai fost victima hackerilor“, a continuat Whoopi Goldberg. 

Profund afectată de criticile primite, Bella a publicat un video în care spune plângând că actriţei Whoopi Goldberg ar trebui să-i fie ruşine pentru cele afirmate. 

„Să-ţi fie ruşine, Whoopi. Să-ţi fie ruşine pentru că le faci pe tinerele fete să creadă despre ele însele că sunt dezgustătoare doar pentru faptul că şi-au făcut o astfel de poză. Să-ţi fie ruşine“, a spus Bella, printre lacrimi.  

„Nu o să mint, mă simt dezgustător, Whoopi, ştiind că toată lumea a văzut pozele. Şi trebuie să spun că m-am simţit îngrozitor urmărind acel interviu (n.r. dat de Whoopi Goldberg). Şi sper că eşti fericită acum. Nici nu pot să-mi imaginez ce este în sufletul tinerilor care se sinucid în urma unor astfel de situaţii“, a adăugat tânăra. 

Bella Thorne a declarat, de asemenea, că nu va mai apărea în emsiunea „The View“, pentru că nu vrea „să fie pusă la zid de un grup de femei mai în vârstă pentru corpul şi sexualitatea ei“.  

Actriţa americană Bella Thorne (21 de ani) a publicat pe contul său de Twitter pozele nud după ce un hacker a încercat să o şantajeze, ameninţând-o că le va face publice.

În urma incidentului, Bella Thorne a transmis şi un mesaj prin care a declarat că prin gestul său „şi-a luat puterea înapoi“ şi a mărturisit că va scrie despre acest lucru în următoarea ei carte. 

„La naiba cu tine şi cu puterea pe care crezi că o ai asupra mea. O să scriu despre asta în următoarea mea carte“, a transmis actriţa pe Twitter. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite