Vremurile în care Vin Diesel era un crai au apus! Răutăcioşii ar spune că a trecut de la „Furios şi iute” la „Gras şi iute”

Vremurile în care Vin Diesel era un crai au apus! Răutăcioşii
ar spune că a trecut de la „Furios şi iute” la „Gras şi iute”

Vin Diesel în vacanţă. Foto: Profimedia

Vin Diesel nu mai este bărbatul super fit din ”Furios şi iute”. Starul a fost fotografiat la bustul gol, iar pacheţelele de muşchi au dispărut.

Tristeţe mare printre fanele lui Vin Diesel. Chipeşul dur şi ”Furios şi iute” este acum ”Gras şi iute”, spun răutăcioşii. Căci abdomenul super lucrat la sală a devenit istorie. Actorul a fost fotografiat în vacanţă, în Europa, şi este greu de crezut cât de mult s-a schimbat.

Vedeta a fost fotografiată la bustul gol, în timpul vacanţei sale în Portofino, pe un vas. El se află alături de familie şi se distrează copios.

Vin Diesel pare că şi-a luat o pauză de la antrenamente. A mers cu soţia Paloma Jimenez şi cu copiii într-o superbă vacanţă în Italia, unde se răsfaţă la bordul unui iaht luxos, în Portofino. Vezi fotografiile!

Citeşte mai departe aici...

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările