Vloggerul Selly a ajuns la 3 milioane de abonaţi pe YouTube. Ce mesaj a transmis fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selly a sărbătorit pe 1 iunie un nou record personal: 3 milioane de abonaţi
Selly a sărbătorit pe 1 iunie un nou record personal: 3 milioane de abonaţi

Cunoscutul vlogger Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, a ajuns, pe 1 iunie, la trei milioane de abonaţi pe canalul de YouTube, deschis cu opt ani în urmă. Acesta le-a mulţumit fanilor într-o postare pe Instagram şi a promis că urmăritorii săi vor afla mai multe lucruri interesante de la el pe viitor.

Pentru a sărbători numărul de 3 milioane de abonaţi pe YouTube, Selly le-a oferit acestora câteva sfaturi pentru a deveni cunoscuţi. 

„3.000.000 ABONAŢI — 1 IUNIE 2021. Acum 8 ani… nici n-aş fi îndrăznit să sper. VĂ IUBESC PE TOŢI ŞI VĂ MULŢUMESC MULT??? urmează cel mai blana conţinut pentru voi”, a scris bloggerul lângă fotografia postată pe Instagram. 

Selly s-a apucat de vlogging de la vârsta de 11 ani. Însă ani mai târziu, în 2015, canalul său de YouTube a ajuns la un milion de abonaţi. O scurtă perioadă a găzduit şi o emisiune la Prima TV la care a renunţat însă în luna aprilie a acestui an, la o lună după un scandal legat de ziua sa de naştere, când vloggerul a fost amendat pentru că nu a respectat restricţiile autorităţilor impuse de pandemie. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de SELLY (@selly)
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite