Viorica de la Clejani, reacţie violentă faţă de o jurnalistă de la Antena 3: a aruncat cu o cutie cu lapte şi a udat-o cu furtunul VIDEO

Viorica de la Clejani, reacţie violentă faţă de o jurnalistă de la Antena 3: a aruncat cu o cutie cu lapte şi a udat-o cu furtunul VIDEO

Viorica de la Clejani FOTOFacebook

Cântăreaţa Viorica de la Clejani a avut o reacţie agresivă în faţa unei jurnaliste de la Antena 3, aflate în faţa casei sale, după ce a apărut informaţia conform căreia fiica sa Margherita a provocat un accident rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Margherita de la Clejani a fost implicată azi-dimineaţă într-un accident de circulaţie pe strada Norilor din Bucureşti, iar testele efectuate ar fi relevat faptul că artista a consumat substanţe interzise, scrie cancan.ro.

O echipă de jurnalişti de la Antena 3 mers la locuinţa familiei, iar Viorica de la Clejani a avut o atitudine agresivă faţă de reporteriţa care transmitea în direct. 

Viorica de la Clejani a înjurat şi a aruncat cu o cutie cu lapte în jurnalişti, apoi i-a stropit cu furtunul cu apă în încercarea de a-i goni din faţa locuinţei sale. 

Ulterior, Ioniţă de la Clejani le-a cerut scuze jurnaliştilor pentru atitudinea agresivă a soţiei sale. 

„Îmi cer scuze dumneavoastră şi televiziunii. O cunoaşteţi cu toţii pe Viorica şi ştiţi că este imprevizibilă. Aşa e ea. Ne cerem scuze pentru toţi cei care ne urmăresc şi se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacţionat aşa. Ea e ca o leoaică ce şi-a apărat copilul. Aşa e orice mamă şi Viorica ştiţi cum reacţionează“, a declarat artistul.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier: „Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele“. Cântăreaţa ar fi condus sub influenţa drogurilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: