VIDEO Alexandra Stan, cântăreaţa bătută de impresar: „Cel mai dificil este să-ţi vezi viaţa privată expusă în ziare“

VIDEO
Alexandra Stan, cântăreaţa bătută de impresar: „Cel mai dificil este să-ţi vezi viaţa privată
expusă în ziare“

În spatele imaginii strîălucitoare şi a succesului de zeci de mii de euro, artista a ascuns o poveste dramatică. Fotografii Facebook

Cântăreaţa de 24 de ani care a fost bătută şi a recunoscut că a încercat să se sinucidă pentru că managerii ei o exploatau pentru bani a povestit într-un interviu exclusiv pentru „Adevărul“ despre cariera sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Republicăm un material realizat în luna februarie, în perioada în care Alexandra Stan se pregătea de turneul în Statele Unite. La vremea respectivă, cântăreaţa spunea că este mulţumită de cariera sa şi că nu a făcut niciun sacrificiu pentru carieră. 

În emisiunea „Happy Hour“ de luni, ea a mărturisit că a încercat să-şi taie venele şi a recunoscut că din cauza muncii a leşinat de câteva ori în studioul de înregistrare. Artista care câştiga între 20.000 şi 30.000 de euro pe spectacol a spus că nu ştia ce sume de bani cereau managerii pentru concerte. 

La emisiunea de la Pro TV, ea a declarat că impresarii o foloseau pentru a produce bani, acesta fiind şi motivul de la care a pornit conflicutul dramatic finalizat cu bătaie.

„Nu am făcut niciun compromis în carieră. Într-adevăr, este nevoie de multă muncă şi de perseverenţă pentru a ajunge la un anumit nivel şi asta s-a reflectat în timpul din ce în ce mai rar pe care îl petreceam cu familia mea. Cred că acesta a fost singurul sacrificiu pe care l-am suportat până acum. Însă, am parte de o familie iubitoare care m-a înţeles şi m-a susţinut“, a zis Alexandra în luna februarie.

Tatăl şi fostul ei tour-manager, George Stan, a recunoscut că a ştiut că tânăra de 24 de ani are probleme cu casa Maan Studio, însă nu a luat nicio măsură pentru că Alexandra l-a asigurat că îşi va face dreptate. Solista a spus că a crezut până în ultima clipă că Marcel Prodan, cel care a "călcat-o în picioare la propriu", îşi va schimba comportamentul. În urma nefericitului eveniment, cântăreaţa vrea să renunţe la colaborarea cu Maan Studio.

[Marcel Prodan este unul dintre poliştii din clipurile vedetei - Foto Facebook)

Mai jos puteţi citi materialul din luna februarie de pe adevărul.ro.

Alexandra Stan este de neoprit. Adolescenta care în 2009 cânta despre „Lollipop“ a devenit nu doar o femeie conştientă de propriile forţe, dar şi o artistă deschisă noilor provocări. Mâine, tânăra din Constanţa începe un turneu de promovare în Statele Unite, prin care va aduce pe scenele din Las Vegas, New York şi Los Angeles hiturile care au consacrat-o, dar şi piesele următorului album ce va apărea în vară. Ca să nu-şi neglijeze admiratorii români, la întoarcere, cântăreaţa de pop-dance îşi va lansa şi un videoclip ce va rula în primăvară.

„Adevărul“: De la ce a pornit ideea acestui turneu?
Alexandra Stan: Pentru turneu lucrăm de aproape şase luni. Am muncit mult la planificare pentru că avem la dispoziţie doar două săptămâni să acoperim un teritoriu foarte mare. Ideea ne-a venit în urmă cu aproape un an, când am început să primim scrisori de la români stabiliţi în SUA care ne cereau să venim acolo. O mare parte din timp ne-a luat să primim vizele de artist, un lucru mult mai complicat decât o viză de turist.

Care sunt calităţile care crezi că te-au ajutat să atingi performanţa de a susţine concerte în America?
Fără să par lipsită de modestie, cred că cel mai important este să ai talent. Recunosc că am avut şi sansa să cunosc nişte oameni minunaţi, care astăzi fac parte din echipa mea şi care mă susţin în tot ceea ce fac. Trebuie să fii mereu perseverent şi să nu te dai bătut în ciuda obstacolelor, să munceşti foarte mult, să fii optimist şi, de ce nu, charismatic.

Care este diferenţa dintre Alexandra Stan din 2009, cu „Lollipop“, şi Alexandra Stan de acum, cu „Cliché“?
În primul rând, diferenţa cea mai vizibilă este din punct de vedere vestimentar. Totodată, şi stilul muzical diferă şi aici nu mă refer numai la melodia „ Cliché“. Am încercat să abordez mai multe stiluri şi să le ofer fanilor mei o varietate de melodii. În acelaşi timp, am dobândit mai multă experienţă şi m-am maturizat din mai multe puncte de vedere.


Mulţi consideră că la acest moment, tu şi Inna sunteţi artistele numărul 1 din România. Cum ţi se pare acest lucru şi ce părere ai despre Inna?
Nu pot decât să fiu mândră şi să mă bucur nespus. Atât eu, Inna, cât şi alţi artişti români, am reuşit să facem cinste României, să aducem ţara noastră în topurile muzicale internaţionale.

Celebritatea este, cu siguranţă, un statut la care visează mulţi oameni. Care sunt, totuşi, dezavantajele atunci când toată lumea te cunoaşte?
Faptul că unele persoane se aşteaptă să joci un rol de model, deşi noi, artiştii, suntem oameni şi, la fel ca şi ceilalţi, facem greşeli. Mi-a fost greu la început să mă obişnuiesc cu ideea de celebritate şi cu tot ceea ce derivă din ea, însă este important să îţi asumi toate aceste lucruri şi să ştii să le transformi în avantaje. Cel mai dificil este să te trezeşti dimineata şi să îţi vezi expusă în ziare viaţa privată şi, de multe ori, şi greşit interpretată.

Foarte puţini artişti reuşesc să se remarce la nivel internaţional într-un timp scurt, după cum a fost cazul tău. Pe lângă muncă şi efort, care au fost sacrificiile sau compromisurile pe care le-ai făcut pentru carieră?
Nu am făcut niciun compromis. Într-adevăr, este nevoie de multă muncă şi de perseverenţă pentru a ajunge la un anumit nivel şi asta s-a reflectat în timpul din ce în ce mai rar pe care îl petreceam cu familia mea. Cred că acesta a fost singurul sacrificiu pe care l-am suportat până acum. Însă, am parte de o familie iubitoare care m-a înţeles şi m-a susţinut.


Ce este mai important: să ai un stil muzical care să reflecte exact personalitatea ta, dar ce are succes doar la o anumită categorie de public sau să abordezi un gen muzical ce prinde la majoritatea publicului, dar cu care tu nu te simţi foarte confortabil?
Cred că le poţi îmbina pe amândouă. Personal, îmi place şi mă reprezintă ceea ce cânt şi cred că stilul meu muzical se adresează tuturor celor care adoră să asculte muzică bună.

Care este idealul tău în muzică?
Nu am un ideal. Sunt foarte mulţi artişti pe care îi admir şi îi iubesc, însă îmi doresc să fac ce îmi place fără compromisuri, fără a-mi pierde identitatea, şi cu scopul de a-i face pe oameni fericiţi. Vreau să continui să cânt muzică de calitate.

Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta?
În zilele în care nu trebuie să călătoresc îmi place să dorm mai mult. După care iau un mic dejun târziu şi stau cu prietenii la cafea. Îmi place să îmi petrec timpul cu familia mea. Uneori, merg la un salon de înfrumuseţare sau la shopping şi seara îmi place să mă răsfăţ cu o baie fierbinte şi să mă uit la un film.

Ca artist ai un program foarte încărcat. Totuşi, cum reuşeşti să arăţi atât de bine? La ce trucuri apelezi ca să te menţii?
Mulţumesc pentru compliment. Încerc să nu exagerez şi să fiu tot timpul ponderată vizavi de ceea ce mănânc. Încerc să mănânc cât mai sănătos şi să nu mănânc seara.

Eşti o tipă foarte atrăgătoare, fetele te admiră şi te invidiază, iar băieţii şi-ar dori o iubită ca tine. Ştiu că ai apărut şi în „FHM“. Ai accepta să pozezi în „Playboy“?
Nu cred că este un moment potrivit în carierea mea ca să pozez în „Playboy“.

Cum împaci cariera cu dragostea?
Fără probleme până acum.

Cum trebuie să fie bărbatul care să te cucerească? Spune-mi câteva calităţi.
În primul rând să nu fie gelos, să aibă simţul umorului, să fie tandru şi romantic, respectuos şi inteligent.

Îţi doreşti să te căsătoreşti şi să ai copii?
Da, mă număr printre femeile care îşi doresc să îmbrace o rochie albă de mireasă şi să aibă mulţi copii, pentru că ador copiii.

Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?
Optimistă, sociabilă, amuzantă şi foarte vorbăreaţă.

Care este motto-ul după care te ghidezi?
Să nu treacă nicio zi fără să zâmbeşti.

Dacă ai fi nevoită să renunţi la muzică, pe ce te-ai reprofila?
Sper să nu fiu niciodată nevoită să renunţ la muzică. Nu m-am gândit serios la asta, însă mi-ar plăcea să fiu actriţă.

 

 


Citeşte mai multe despre cazul Alexandrei Stan, agresată de managerul ei, Marcel Prodan

Remus Cernea ia apărarea Alexandrei Stan: „Dacă şi o celebritate a căzut victimă violenţei, România are o problemă“

Remus Cernea ia atitudine în cazul agresiunii de la Constanţa, judeţul pe care îl reprezintă ca parlamentar. Deputatul, care este activist al drepturilor omului, vorbeşte despre măsurile care trebuie să fie luate pentru a stopa brutalităţile la adresa femeilor.

Cazul Alexandrei Stan nu este singular. Alte vedete bătute de foştii iubiţi sau soţi

Violenţa în cuplu este o experienţă traumatizantă şi o problemă cu atât mai gravă cu cât victimele sunt vedete cu o reputaţie de salvat. Madonna, Rihanna, Dana Războiu şi Ana Maria Georgescu au avut curajul de a vorbi deschis despre dramele prin care au trecut, spre deosebire de alte colege de breaslă care şi-au retras acuzaţiile împotriva presupuşilor agresori.

Antropologul Ciprian Necula, despre cazul Alexandrei Stan: Feminismul, ruptura necesară de cultura bâtei!

Violenţa împotriva femeilor nu este ceva excepţional în România. În munca de teren, inevitabil, un procent mare dintre femei îţi povestesc, cu nonşalanţă, obişnuite parcă, despre “măsurile corective” primite de la bărbaţi. Trebuie să ne despărţim de misoginism şi Alexandra Stan a deschis un drum prin curajul său.

„Alături de Alexandra Stan“ Mişcare de simpatie pe Facebook pentru vedeta bătută crunt de manager

Mai multe grupuri de susţinere au apărut pe Facebook în această zi de luni, 17 iunie, care îşi declară solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta bătută violent de managerul ei.

Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi rataţii nu sunt bărbaţi“

Creatoarea de modă pledează împotriva violenţei şi îi ia apărarea cântăreţei de 24 de ani care a fost bătută de manager din cauza neînţelegerilor financiare. Dana Budeanu îl numeşte pe Marcel Prodan un „frustrat ratat“, pentru că a agresat-o pe Alexandra Stan.

Alexandra Stan: „Am vrut să mă sinucid la studio“

Cântăreaţa de 24 de ani a încercat să-şi taie venele din cauza depresiei cauzate de managerii ei care au exploatat-o pentru bani şi au obligat-o să muncească fără să mai ţină cont de voinţa sa. Artista a povestit la „Happy Hour“ că de-a lungul timpului a avut o aventură cu cel care a bătut-o, Marcel Prodan.

FOTO Secretul dureros al Alexandrei Stan. Artista are un singur rinichi

Agresiunea suferita de vedeta internaţională Alexandra Stan scoate la iveală amănunte şocante despre starea ei. Tânăra solistă mărturiseşte că se teme pentru viaţa ei pentru că nu are decât un rinichi, iar managerul a lovit-o şi acolo.

VIDEO Alexandra Stan a fost internată de urgenţă: „Nu am avut niciun accident de maşină. Managerul m-a bătut până m-a băgat în spital“

Fanii cântăreţei Alexandra Stan au fost informaţi duminică, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, că aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astăzi, Alexandra Stan a dezvăluit adevărul din spatele aşa-zisului accident auto.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident

Colegii de echipă ai artistei au anunţat pe contul oficial de Facebook că vedeta de 24 de ani se recuperează după un accident.

 

citeste totul despre: