VIDEO Will Smith a fost operat: care este starea actorului

VIDEO Will Smith a fost operat: care este starea actorului

Will Smith FOTO Guliver/Getty Images

Actorul şi cântăreţul Will Smith, în vârstă de 51 de ani, a fost operat de o tumoare precanceroasă, descoperită în timpul unui control de rutină. Starul a filmat intervenţia şi a făcut-o publică pentru a-i încuraja pe oameni să nu-şi neglijeze sănătatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Will Smith este de ceva vreme şi vlogger, având pe canalul de YouTube peste 7 milioane de abonaţi. În ultimul material video publicat a documentat experienţa prin care a trecut după ce a aflat că are o tumoare precanceroasă la colon, depistată în urma unei colonoscopii. Această investigaţie este recomandată mai ales bărbaţilor de peste 50 de ani şi ajută la depistarea diverselor boli, inclusiv a cancerului. 
 
În urma acestui control de rutină, actorul a aflat că i-a fost îndepărtat şi un polip care ar fi putut provoca mai târziu cancer, potrivit today.com
 
În ciuda intervenţiei delicate, Will Smith şi-a folosit din plin simţul umorului: „Mulţi spun că nu poţi să faci 50 de milioane de fani pe Instagram fără să-ţi arăţi fundul. Ei bine, iată-mi pe mine aici, făcând o colonoscopie. Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că treaba asta (anestezicul – n.red.) funcţionează extraordinar“.
 
Starea lui Smith este bună în prezent, iar la ieşirea din spital i-a îndemnat pe fani să nu-şi neglijeze sănătatea şi să-şi facă analizele de rutină: „Totul e normal. Este anul 2019 şi trebuie să ne concentrăm pe sănătate“.
    
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: