VIDEO Ultimele pregătiri pentru nunta regală. Vezi ce i se pregăteşte lui Kate Middleton în noaptea dinainte de ziua nunţii

VIDEO Ultimele pregătiri pentru nunta regală. Vezi ce i se pregăteşte lui Kate Middleton în noaptea dinainte de ziua nunţii

Nunta dintre prinţul William şi Kate Middleton, un eveniment aşteptat de mulţi / foto: guardian.co.uk

Curioşii au venit cu câteva zile înainte de data anunţată, pentru a-i vedea pe cei doi miri şi pentru a asista la ultimele pregătiri înainte de marele eveniment, din 29 aprilie. Mii de steaguri au împânzit străzile Londrei cu ocazia nunţii dintre Prinţul William şi Kate Middleton.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de curioşi s-au adunat să vadă ultimele pregătiri ale cavaleriei regale. Printre gratiile de la gard spectatorii pot vedea şi surprinde imagini ale ofiţerilor britanici, înainte de marele eveniment ce va avea loc la sfârşitul lunii.


La Palatul Buckingham, reşedinţa oficială din Londra a monarhiei britanice încă din 1837, va fi organizată recepţia in cinstea mirilor. Acesta are 775 de camere, 52 dormitoare, 92 de birouri şi 78 de băi.

Kate Middleton va petrece noaptea dinainte de ziua cea mare în apartamentul regal al hotelului Goring, alături de rude şi prieteni apropiaţi. Hotelul este situat la o distanţă de 800 de metri de Palatul Buckingham.

Autorul regal Robert Jobson descrie povestea de dragoste dintre prinţul William şi Kate Middleton şi vorbeşte despre rolul pe care Kate îl va dobândi aceasta, odată ce va deveni membru al familiei regale britanice, într-o carte dedicată nunţii secolului.

Se întinde covorul roşu, se şterg paharele de şampanie şi totul este pregătit în apartamentul regal al hotelului Churchill din Londra, care-şi aşteaptă invitaţii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: