VIDEO Ultimele pregătiri pentru nunta regală - Vezi cum va arăta inelul lui Kate Middleton

VIDEO Ultimele pregătiri pentru nunta regală - Vezi cum va arăta inelul lui Kate Middleton

Kate Middleton şi prinţul William

Peste două miliarde de oameni din toate colţurile lumii vor urmări cu sufletul la gură nunta regală dintre prinţul William şi Kate Middleton. În capitala britanică se aşteaptă peste un milion de turişti, Regimentul de Cavalerie al Casei Regale se află în mijlocul repetiţiilor, în timp ce, în Canada, au apărut primele pălării inspirate de stilul viitoarei prinţese. În plus, în SUA, se comercializează copii ale inelulul rega

Citiţi şi:

Bucureştenii au şansa să participe la o recepţie dată în cinstea nunţii prinţului William cu Kate Middleton

INFOGRAFIE Arborele genealogic al Familiei Regale Britanice: numele de familie a fost schimbat în timpul Primului Război Mondial

Peste un million de turişti sunt aşteptaţi să vină în capitala britanică, pe 29 aprilie, pentru a asista la nunta regală - cu 600.000 mai mulţi decât într-o zi obişnuită. Un lucru nemaipomenit pentru turismul londonez, care speră să-i atragă să cheltuie cât mai mult pe suveniruri, mâncare şi transport. Specialiştii estimează că această sumă va ajunge undeva 50 de milioane de lire sterline.

Creatorii de suveniruri din întreaga lume s-au întrecut, în ultimele luni, în invenţii ciudate care au legătură cu nunta regală din Marea Britanie, pentru a atrage atenţia tuturor persoanelor de pe glob. Deoarece pregătirile pentru nunta dintre prinţul William şi Kate Middleton au intrat pe ultima sută de metri, producătorii încearcă să-şi vândă toată marfa creată cu ocazia nunţii regale.

Invenţiile au fost dintre cele mai bizare - de la monede, pliculeţe de ceai până la prezervative.

Inelul cu safire si diamante ce va sta pe degetul lui Kate Middleton a fost purtat şi de Prinţesa Diana. Prinţul William i l-a dăruit lui Kate atunci când a cerut-o de soţie. În Statele Unite, fiecare fetiţă visează la celebrul inel de prinţesă. De aceea, inelul a fost reprodus în diverse mărimi şi dintr-o varietate de materiale. Astfel că, preţul unui astfel de inel variază între 1.000 de dolari şi 1,5 milioane de dolari. Magazinele virtuale au propriile variante, care pornesc chiar de la 50 de dolari bucata.

Febra nunţii regale a prinţului William cu Kate Middleton a ajuns şi în Canada. Aici, designerii se inspiră din stilul viitorei prinţese britanice, confecţionând pălării de genul celor purtate de Kate, dar cu un aer canadian. Canada este şi prima ţară care va găzdui prima vizită oficială a cuplului după căsătorie. Nici de aici nu lipsesc obiectele personalizate cu numele celor doi.

Trompetiştii de la Casa Regală fac ultimele repetiţii, având grijă ca totul să iasă perfect pe 29 aprilie. Şi inspecţia Regimentului de Cavalerie al Casei Regale britanice este foarte riguroasă. Caii sunt bine spălaţi, tunşi, periaţi şi cu copitele curăţate, iar soldaţii trebuie să-şi lustruiască cel puţin patru ore cizmele pentru a străluci. Două escorte diferite vor însoţi cuplul regal la Catedrala Westminster.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: