VIDEO Tarky, de la scandalul sexual cu Mihai Trăistariu la semifinala „Britain’s Got Talent“

Celebrul Tarky, cunoscut după scandalul gay cu Trăistariu, senzaţie la „Britanicii au Talent”

Tarky, cântăreţul care a devenit celebru după ce a suţinut că a avut o aventură cu Mihai Trăistariu, este acum un star TV în Marea Britanie şi a ajuns în semifinala concursului „Britain’s Got Talent“. Pe numele său Cristian Grigore Spiridon (35 de ani), cântăreţul a primit biletul verde de la unul dintre membrii juriului şi s-a calificat direct în semifinală, interpretând piesa „Sex Bomb“ a lui Tom Jones.

Ştiri pe aceeaşi temă

La audiţiile talent-show-ului din Marea Britanie, acesta a reuşit să impresioneze doar pe unul dintre cei patru membri ai juriului, comicul David Walliams (cunoscut publicului român din serialul „Little Britain“). Acesta a apăsat butonul auriu (echivalentul biletului verde de la „Românii au talent“), care îi trimite pe unii concurenţii direct în semifinalele live.

Ceilalţi membri ai juriului nu au fost însă deloc impresionaţi de prestaţia lui Tarky, iar Simon Cowell l-a numit pe român „o glumă“.

În 2011, un scandal cu tentă sexuală se derula la toate emisiunile tabloide. Tarky, un artist mărunt cu ambiţii mari, declara că a avut o aventură homosexuală cu Mihai Trăstariu. Acesta din urmă l-a acţionat în instanţă, a câştigat procesul, iar Tarky a fost condamnat să plătească daune de 100.000 de lei, bani pe care nu i-a plătit nici astăzi, după cum titrează prresa britanică despre concurentul de la „Britain’s Got Talent“.

„Ştie că a greşit şi regretă. În ceea ce priveşte despăgubirile morale, crede că ziarul care a publicat articolul respectiv ar trebui să le plătească“, a spus un prieten al lui Tarky, citat de „Daily Mail“.

La scurt timp după acest scandal, Tarky a avut o apariţie în prima ediţie „Românii au talent“, unde a interpretat o piesă a lui Michael Jackson, dar a primit trei de „X“. El a dispărut din showbiz imediat după aceea şi a plecat în Marea Britanie.

Acolo şi-a încercat norocul la talent-show-ul „X Factor“, unde a avut o apariţie inedită. Îmbrăcat în lenjerie intimă de culoare roşie, el a intepretat piesa „I Can't Get You Out Of My Head“, a cântăreţei australiene Kylie Minogue, şi le-a spus membrilor juriului că este „o celebritate la el în ţară“. Însă nici acest argumentul nu a fost suficient pentru a trece de audiţii, în schimb a avut mai mult noroc la „Britain’s Got Talent“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: