VIDEO Sofia Vicoveanca a transmis un mesaj privind referendumul pentru familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani) susţine Coaliţia pentru Familie şi a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe români să voteze la referendumul din octombrie.

„Dragii mei dragi, pe 7 octombrie vă invit să mergem cu toţii la vot pentru a păstra tradiţia strămoşilor noştri şi aşa cum a lăsat bunul Dumnezeu unirea dintre un bărbat şi o femeie. Vă aştept să mergem cu toţii la vot“, îndeamnă doamna muzicii populare într-un clip publicat de Coaliţia pentru Familie, la iniţiativa căreia s-a făcut referendumul pentru revizuirea Constituţiei. 

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai apreciate artiste din zona populară, se alătură astfel altor persoane publice care s-au declarat în favoarea referendumului de pe 6 şi 7 octombrie. Printre acestea se numără primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fosta prezentatoare TV Olivia Steer, cântăreaţa Ozana Barabancea şi rapperul Tudor Sişu. 

În tabăra cealaltă, a celor care îndeamnă la boicotul referendumului, se află jurnalistul Dragoş Pătraru, cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă şi fondatoarea MagiCamp, Melania Medeleanu. Mai mult, în ultimele zile mai multe vedete s-au alăturat campaniei online anti-referendum „Iubirea nu se votează“, printre acestea fiind cântăreţele Andreea Bălan şi Alexandra Stan, dansatorul şi coregraful Emil Rengle, precum şi fashion editorul Maurice Munteanu. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite