VIDEO Sinéad O'Connor susţine că Prince a încercat să o bată. Ce a povestit cântăreaţa: „A fost înspăimântător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor, devenită celebră graţie interpretării piesei „Nothing Compares 2U“, compusă de regretatul cântăreţ Prince, a declarat, în emisiunea jurnalistului britanic Pierce Morgan, că artistul a încercat să o bată.

Sinead O’Connor, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre „întâlnirea înspăimântătoare“ pe care a avut-o cu Prince, cel care a compus single-ului ei de succes, „Nothing Compares 2U“.

„Ne-am întâlnit o dată, dar nu ne-am înţeles, am vrut să ne luăm la bătaie. Bine, el a vrut să mă bată, eu doar m-am apărat“, a spus Sinead O'Connor, învitată în emisiunea „Good Morning Britain“. 

   

Întrebată dacă este o glumă, cântăreaţa a răspuns: „Oh, nu, nu e o glumă, a fost înspăimântător. M-a invitat la el acasă, în Los Angeles, fără să ştiu ce se va întâmpla. M-am dus singură“, potrivit The Independent. 

Sinead a povestit că Prince era deranjat de faptul că artista nu era „protejata“ lui şi i-a cerut anumite lucruri. „Mi-a ordonat să nu mai înjur în interviuri“, a spus Sinead O'Connor, menţionând însă că „irlandezii înjură mereu“.

De altfel, potrivit presei internaţionale, Prince a criticat-o de nenumărate ori pe artistă pentru interpretarea piesei „Nothing Compares 2 U“ şi limbajul vulgar pe care artista îl folosea în interviuri.

„I-am zis unde să se ducă şi a vrut să mă bată cu o pernă, în care avea un obiect greu. Am fugit din casa lui şi m-am ascuns după un copac, în timp ce el s-a dus la maşină. Ne-am întâlnit pe autostrada din Malibu la ora 5 dimineaţa, alergam în jurul maşinii lui, eu l-am scuipat şi el a încercat să-mi dea un pumn. Consumase droguri foarte puternice“, a povestit Sinead O'Connor.

Cântăreaţa a povestit apoi că totul s-a încheiat când a fugit şi a sunat la soneria unei case din apropiere, aşa cum fusese sfătuită de tatăl ei, într-o situaţie „de urgenţă“. 

O’Connor a susţinut, de asemenea, că nu este singura femeie cu care Prince a fost violent în acea perioadă. „Una dintre fetele din trupa lui a ajuns la spital cu coastele rupte. Le rog pe celelalte femei care au avut astfel de experienţe cu el să povestească public prin ce au trecut.“

Cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor, în vârstă de 52 de ani, a revenit pe scenă, la mai bine de un an după convertirea sa la islam, şi a interpretat hitul „Nothing Compares 2 U“ purtând straie islamice, o abaya roşie şi hijab. 

Înregistrarea, publicată pe Twitter, a devenit virală şi a înregistrat 1,6 milioane de vizualizări. Sinead O' Connor a vorbit şi despre motivele pentru care a ales să se convertească la islam, scrie irishtimes.com. 

„Am găsit o casă în această religie“, a spus artista, care şi-a schimbat numele în Shuhada Sadaqat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite