VIDEO Cum şi-ar petrece Miss Universe România sfârşitul lumii

VIDEO Cum şi-ar petrece
Miss Universe România sfârşitul lumii

Delia Monica Duca, lăngă o replică a turnului Eiffel, în Las Vegas FOTO AFP

Febra sfârşitului lumii i-a cuprins până şi pe organizatorii galei Miss Universe din acest an. Una dintre întrebările adresate concurentelor în videoclipurile de prezentare este: ce ai face dacă mâine ar fi sfârşitul lumii?

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Una dintre teoriile care au circulat în acest an anunţă un prim sfârşit al lumii chiar miercuri, pe 12 decembrie 2012. Ce ar face reprezentanta României, Delia Monica Duca?

„Aş face skydiving. Mi-am dorit întotdeauna, dar n-am avut suficient curaj“, a spus tânăra. Skydivingul este un sport extrem ce constă într-un salt din avion, de la mare înâlţime. Timp de un minut sau două, cel care efectuează saltul nu deschide paraşuta şi poate face diverse mişcări sau răsuciri, singur sau împreună cu alte persoane, în timp ce se află în cădere liberă.

În clip, tânăra mai spune că tradiţia sa preferată de Sărbători o reprezintă colindatul şi mărturiseşte că a refuzat un băiat care a invitat-o la o întâlnire pentru că acesta era mai scund decât ea. 

Delia se află de la începutul lunii la Las Vegas şi a participat până acum la diverse evenimente adiacente concursului. Delia Monica Duca este reprezentanta României la Miss Universe 2012, a cărui finală va avea loc pe 19 decembrie, în Las Vegas (SUA). Tânăra în vârstă de 26 de ani a absolvit în 2008 Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii Transilvania (Braşov), are un master în Algoritmi şi Produse Software şi spune că marea sa pasiune este şahul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: