VIDEO Rapperul Dragonu face apel la români să-şi demonstreze iubirea de ţară prin participarea la referendum: „E o mare cumpănă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragonu FOTO David Munteanu
Dragonu FOTO David Munteanu

Rapperul Dragonu (33 de ani), pe numele real Dragoş Tudorache, şi-a îndemnat fanii să voteze „DA“ la referendumul pentru familia tradiţională pentru a demonstra că îşi iubesc cu adevărat ţara.

Dragonu AKA 47 şi-a arătat susţinerea faţă de familia tradiţională printr-un mesaj în care îşi roagă fanii să se prezinte la urnele de vot în acest weekend. Rapperul, cunoscut din trupa Specii, consideră că România traversează o perioadă de cumpănă şi face apel la patriotismul românilor. 

„Ne vedem pe 6 şi 7 octombrie la urnele de votare din toată România să votăm «DA» pentru viitorul copiilor noştri. Vă aşteptăm pe toţi care ne ascultaţi să ne susţineţi. Să vă anunţaţi şi prietenii să iasă la vot. E o mare cumpănă pentru România şi pentru istoria ţării noastre. Deci dacă cu adevărat vă iubiţi ţara şi vreţi să faceţi un bine, acum este momentul să o demonstraţi. Vă aştept la vot şi mă bazez pe voi“, a transmis Dragonu într-o filmare.

Dragonu nu este singurul rapper care s-a declarat pro-referendum. La finalul anului trecut, Sişu şi Puya, membrii trupei hip-hop La Familia, au lansat un manifest în care promovează familia tradiţională, credinţa în Dumnezeu şi naţionalismul. De altfel, Tudor Sişu este unul dintre cei 16 iniţiatori ai proiectului de revizuire a Constituţiei propus de Coaliţia pentru Familie. „Sunt om, uneori cedez, nu caut să mă justific. Homosexualitatea este o patimă. Atâta timp cât eu încerc să-mi justific o patimă, legalizând totul, făcând-o să pară cool, să pară normal, atunci am o problemă. Şi eu, şi tu, toţi avem fel de fel de defecte. Dar acum, din cauza patimii mele, nu trebuie să lupt pentru legalizarea ei. Răul n-o să vină niciodată în forma sa cea mai urâtă şi o să zică: «eu sunt răul şi hai să facem nenorocirea asta!» Nu, o să vină ca o chestie de toleranţă, de respect, de iubire. Între ghilimele“, declara cântăreţul la începutul proiectului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite