VIDEO Prinţul Harry, în culmea fericirii după naşterea primului său copil: „Sunt mândru de soţia mea“. Când va fi prezentat bebeluşul regal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prinţul Harry (34 de ani) a oferit primele declaraţii după ce soţia lui, Ducesa Meghan (37 de ani), a născut în această dimineaţă, pe 6 mai, un băieţel perfect sănătos.

Ducii de Sussex au devenit pentru prima dată părinţi, după ce Meghan Markle a născut un băieţel în dimineaţa zilei de luni, 6 mai, la ora locală 05.26. 

Anunţul a fost făcut de Prinţul Harry, care a precizat că el şi soţia sa sunt absolut încântaţi de venirea pe lume a bebeluşului regal. Copilul are o greutate de 3,9 de kilograme, este sănătos, iar mama se simte foarte bine. 

„Meghan a născut un băieţel perfect sănătos în această dimineaţă. Atât Meghan cât şi copilul sunt foarte bine. A fost cea mai frumoasă experienţă pe care mi-aş putea-o imagina vreodată“, a spus Prinţul Harry, vădit emoţionat şi fericit, potrivit bbc.com. 

Ducele de Sussex, care a asistat la naştere, şi-a exprimat, în plus, admiraţia pentru femeile de pretutindeni, lăudând actul facerii. De asemenea, Harry a transmis şi un mesaj pentru admiratorii cuplului regal: „Suntem absolut încântaţi şi recunoscători pentru tot sprijinul de pretutindeni. A fost extraordinar şi suntem fericiţi să împărtăşim această veste cu voi“. 

De asemenea, Prinţul Harry, care a asistat la naştere, a mărturisit că este foarte mândru de soţia lui: „A fost o experienţă uimitoare. Sunt foarte mândru de soţia mea, sunt în al nouălea cer“.  

Prinţul Harry le-a spus reporterilor că el şi Meghan vor ieşi în public pentru a prezenta bebeluşul regal, în termen de câteva zile. Ducele de Sussex a mărturisit că nu s-au hotărât încă la un nume pentru primul lor copil: „Încă ne gândim la nume. Copilul a venit puţin mai târziu decât ne aşteptam, aşa că am avut puţin timp în plus să ne gândim la asta. Urmează, însă, să hotărâm numele. Probabil în termen de două zile vom ieşi împreună, în public, ca familie, aşa cum am plănuit, pentru ca toată lumea să-l cunoască pe bebe“. 

Spre deosebire de doamnele din Familia Regală Britanică, fosta actriţă Meghan Markle a ales să nască acasă, la reşedinţa cuplului, cabana Frogmore de pe domeniul Windsor. Alături de Ducesă au fost soţul şi mama ei. 

Este primul copil al cuplului princiar şi vine la aproape un an de la căsătorie. Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui - Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis - şi Ducele de Sussex. Copilul este al optulea strănepot al Reginei Elisabeta.

Prinţul Harry şi Ducesa Meghan, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă. Fosta actriţă şi Ducele de Sussex s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la încpeutul lunii aprilie, pentru a aştepta venirea pe lume a copilului.

Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau Prinţ decât dacă va interveni Regina Elisabeta, aşa cum s-a întâmplat în cazul copiilor Ducilor de Cambridge. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite