VIDEO Prinţul Harry, copleşit de emoţii în timpul unui discurs: momentul în care ducelui de Sussex îi dau lacrimile

VIDEO Prinţul Harry, copleşit de emoţii în timpul unui discurs: momentul în care ducelui de Sussex îi dau lacrimile

Prinţul Harry s-a emoţionat în timpul unui discurs FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (35 de ani) a izbucnit în lacrimi în timpul unui discurs susţinut la o gală caritabilă după ce şi-a amintit un moment emoţionant din viaţa lui.

Prinţul Harry a fost copleşit de emoţie în timpul discursului său din cadrul unei ceremonii caritabile, Premiile WellChild , dedicate copiilor grav bolnavi, atunci când a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni tată, scrie CNN
 
Ducele de Sussex a povestit cum el şi soţia lui, Meghan Markle, au aflat cu un an în urmă că vor deveni părinţi pentru prima dată, moment în care, cu greu, şi-a stăpânit lacrimile şi şi-a aţintit privirea spre podea, fiind îmbărbătat de gazda evenimentului, Gaby Roslin, înainte ca publicul să înceapă să aplaude.
 
Prinţul a făcut o pauză, vizibil emoţionat, iar apoi a început să râdă şi şi-a cerut scuze înainte de a continua să îşi spună povestea. „Îmi pare rău“, a spus el zâmbind.
 
„Anul trecut, când eu şi soţia mea am participat (la acest eveniment - n.r.), ştiam că vom fi părinţi, nu mai ştia nimeni la acel moment. Şi îmi amintesc... Îmi amintesc că i-am strâns mâinile foarte tare lui Meghan în timpul premiilor şi amândoi ne gândeam cum va fi când vom fi părinţi într-o zi şi, chiar mai mult, cum ar fi să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne proteja şi ajuta copilul dacă el s-ar naşte cu probleme sau s-ar îmbolnăvi la un moment dat“, a spus prinţul Harry, copleşit de emoţii.
 
Gaby Rosin şi Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images
   

„Şi acum, ca părinţi, aflându-ne aici şi vorbind cu voi, sunt extrem de mişcat într-un mod pe care nu l-aş fi putut înţelege niciodată dacă nu aş fi avut şi eu un copil“, a continuat ducele, care a fost prezent la eveniment alături de Meghan Markle.
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
FOTO Guliver/Getty Images
 
 
Nu este pentru prima dată când nepotului Reginei Elisabeta a II-a îi dau lacrimile în public. S-a mai întâmplat în timpul cununiei religioase cu Meghan Markle, când corul a cântat imnul preferat al mamei sale, prinţesa Diana.
 

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry, care s-au căsătorit pe 19 mai 2018, au devenit părinţi pentru prima dată pe 6 mai.

FOTO Facebook

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: