VIDEO Primele imagini cu bebeluşul Ducilor de Sussex

VIDEO Primele imagini cu bebeluşul Ducilor de Sussex

Meghan şi Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018 FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe băieţelul lor, născut pe 6 mai, însă nu au dezvăluit deocamdată ce nume va purta micuţul.

Ştiri pe aceeaşi temă

După două zile de la naşterea primului lor copil, Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) au avut prima apariţie publică în calitate de părinţi, la St George's Hall de la castelul Windsor.

Prezentându-l pe bebeluşul regal, înfăşurat într-un şal alb, Meghan Markle a declarat: „Are cel mai drăguţ temperament, este foarte calm, este de vis“. 

Prinţul Harry şi-a completat soţia cu o glumă: „Nu-mi pot da seama cu cine seamănă“.

Cuplul a anunţat şi că Regina va face cunoştinţă cu al optulea ei strănepot tot astăzi. 

Vorbind despre primele zile în calitate de părinţi, Ducesa Meghan a mărturisit că este o experienţă incredibilă: „Au fost câteva zile foarte speciale. Este magic, este uimitor. Am alături cei mai buni doi băieţi din lume, aşa că sunt foarte fericită“.

„Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie şi abia aşteptăm să petrecem mult timp împreună“, a adăugat Prinţul Harry. 

  

Vom continua să îl numim baby Sussex, pentru că Meghan şi Harry nu au dezvăluit deocamdată ce nume va purta micuţul, care este al şaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Potrivit caselor de pariuri, prenumele preferate pentru primul copil al cuplului princiar sunt James, Edward şi Arthur. 

Ducesa Meghan şi Prinţul Harry, care s-au căsătorit pe 19 mai 2018, au devenit părinţi pentru prima dată pe 6 mai. Deşi planul a fost să nască acasă, Ducesa de Sussex a fost dusă la spital în toiul nopţii deoarece sarcina a întârziat o săptămână şi exista riscul apariţiei unor complicaţii. 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: