VIDEO Oprah Winfrey, greu de înlocuit

VIDEO Oprah Winfrey, greu de înlocuit

Deşi milioane de telespectatori îi urmăresc emisiunea, Oprah renunţă la ea

Plecarea lui Oprah de la ABC creează probleme pentru staţiile care transmit emisiunea, nevoite să găsească un nou format de succes. Pentru sute de reţele afiliate la show-ul lui Oprah, anunţul de vineri a dat startul unei numărători inverse, în care acestea trebuie să găsească o soluţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oprah Winfrey (55 de ani) a fost sursă de inspiraţie şi a schimbat modul de viaţă a milioane de persoane din întreaga lume de mai mult de două decenii.

Acum, ea se pregăteşte să părăsească „The Oprah Winfrey Show", de la ABC, lăsând un spaţiu gol pentru această televiziune. Larry Gerbrandt, analist media, a declarat pentru Yahoo News că „staţiile şi-au construit programul în jurul lui Oprah.

Show-ul ei a fost difuzat în cel mai bun interval orar, au promovat-o la ştiri şi au folosit-o pentru a promova şi alte show-uri". Şi jurnaliştii de la CNN s-au întrebat ce se va întâmpla după „Oprah".

Dispare cel mai de succes show

Oprah a făcut public anunţul vineri, în cadrul emisiunii transmise în direct din Chicago, când a spus că va renunţa la show-ul său la finalul lui 2011, după 25 de sezoane. „Iubesc acest show, a fost viaţa mea.

Îl iubesc îndeajuns de mult încât să ştiu când este timpul să spun «la revedere». Acum este timpul potrivit, 25 este numărul perfect", a spus moderatoarea, care cu greu şi-a stăpânit lacrimile.

În plus, Oprah a ţinut să le mulţumească telespectatorilor. „Vreau doar să spun că relaţia pe care o am cu dumneavoastră îmi este foarte dragă. Faptul că aveţi încredere în mine, că vă împărţiţi timpul preţios în fiecare zi, cu mine, este cea mai mare bucurie pe care am avut-o vreodată", a adăugat ea.

Emisiunea pe care o prezintă i-a adus lui Oprah o avere estimată la 2,7 miliarde de dolari.

Audienţe-record

Audienţa „The Oprah Winfrey Show" este cea mai mare din istoria show-urilor de televiziune, din timpul zilei. Dacă în perioada 1991-1992, 12,6 milioane de spectatori se uitau la Oprah, în 2008-2009, numărul acestora a scăzut. În actualul sezon, emisiunea a înregistrat o audienţă de 7,2 milioane de persoane, când invitate au fost Sarah Palin şi Whitney Houston.

Top 5 momente memorabile

Tom Cruise şi săritura pe canapea (23 mai 2005). Actorul invitat să vorbească despre noua sa iubită, Katie Holmes, a devenit agitat, s-a ridicat în picioare, a început să se plimbe şi... a sărit pe canapeaua din platou, ceea ce a făcut-o pe Oprah să-i spună că este nebun.

Oprah în blugi strâmţi (15 noiembrie 1988). Moderatoarea s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi Calvin Klein, mărimea 36-38, pentru a arăta cât de mult
a slăbit.

Interviul cu Michael Jackson (10 februarie 1993). Interviul de 90 de minute de la Neverland a ţinut în faţa televizoarelor peste 100 de milioane de telespectatori din întreaga lume.

O maşină nouă pentru fiecare (13 septembrie 2004). La premiera celui de-al 19-lea sezon, Oprah le-a făcut cadou celor 276 de persoane din platou câte o maşină Pontiac G6.

Oprah, pe scenă cu Tina Turner (2005). Moderatoarea a urcat alături de artistă pe scenă, în cadrul unui concert la Las Vegas.

Cea mai bogată femeie

Oprah Winfrey este una dintre cele mai influente, dar şi cele mai bine plătite femei din televiziune. Aceasta este singura femeie din topul Forbes căreia nu i-a scăzut averea în acest an, ci i-a crescut, de la 2 miliarde de dolari la 2,7 miliarde de dolari.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările