VIDEO Momentul emoţionant în care Robbie Williams îşi revede copiii după trei săptămâni de carantină

VIDEO Momentul emoţionant în care Robbie Williams îşi revede copiii după trei săptămâni de carantină

Robbie Williams s-a reîntâlnit cu copiii după ce a stat în carantină trei săptămâni FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa Ayda Field Williams (40 de ani) a filmat momentul emoţionant în care soţul ei, cântăreţul Robbie Williams (46 de ani), îşi reîntâlneşte copiii după ce a stat în carantină timp de trei săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce s-a întors din Australia, Robbie Williams a trebuit să petreacă trei săptămâni în carantină, departe de familie, pe fondul epidemiei de coronavirus, scrie metro.co.uk.
 
Sâmbătă, însă, s-a întors acasă, iar Ayda Field a surprins momentul în care cântăreţul şi doi dintre copiii săi, Theodora (7 ani), şi Charlton (5 ani), se reîntâlnesc. 

Cei doi micuţi, desculţi fiind, au fost filmaţi de mama lor în timp ce fug spre tatăl lor care intră în curte şi ulterior îi sar în braţe şi îi spun că le-a fost dor de el.
 
Filmarea a fost postată de actriţă în mediul online, unde aceasta a scris: „După trei săptămâni... Reuniţi! Atât de fericiţi să îl avem pe tati înapoi acasă după ce am fost separaţi din cauza carantinei“.
 
 
Robbie Williams se află acum în autoizolare, alături de soţie şi copii, în locuinţa lor din Los Angeles.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: