VIDEO Mesajul emoţionant transmis de Hugh Jackman copilului care vrea să se sinucidă din cauza bullying-ului

VIDEO Mesajul emoţionant transmis de Hugh Jackman copilului care vrea să se sinucidă din cauza bullying-ului

Hugh Jackman i-a trimis un mesaj de susţinere lui Quaden, un puşti batjocorit de colegi din cauza bolii de care suferă

Actorul Hugh Jackman i-a transmis un mesaj de susţinere emoţionant băieţelului în vârstă de 9 ani care a fost filmat în timp ce plângea şi îi spunea mamei lui că vrea să moară din cauză că este batjocorit de colegii de clasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Yarraka Bayles, mama unui băieţel care suferă de acondroplazie, o tulburare genetică care are ca rezultat nanismul, a decis să tragă un semnal de alarmă în privinţa conştientizării efectelor bullying-ului. 
 
Femeia a distribuit în mediul online o filmare în care fiul său de 9 ani, Quaden, plânge isteric şi o rogă să îi dea o frânghie să se spânzure, totul după ce a fost batjocorit de colegii de şcoală. „O să mă sinucid“ şi „Vreau să mor“ sunt câteva dintre afirmaţiile sfâşietoare ale micuţului. Filmarea a devenit virală şi a atras sute de mesaje de încurajare, inclusiv de la vedete. 
 
Starul australian Hugh Jackman (51 de ani) a publicat pe Twitter o filmare în care îi transmite un mesaj emoţionant micuţului Quaden, asigurându-l de prietenia lui. 
 
„Quaden, eşti mai puternic decât crezi, prietene! Şi indiferent de orice, în mine vei avea întotdeauna un prieten“, şi-a început actorul discursul. 
 
De asemenea, Jackman li s-a adresat şi copiilor agresori: „Vă rog pe toţi, haideţi să fim buni unii cu ceilalţi. Bullying-ul nu este OK. Viaţa este şi aşa destul de grea, aşa că haideţi să ne amintim că fiecare persoană pe care o întâlnim se confruntă cu propria bătălie, deci fiţi blânzi“.
Hugh Jackman nu este însă singurul star care a reacţionat. „Cruzimea este pe cât de uimitoare pe atât de dureroasă“, a scris Mark Hamill, interpretul lui Luke Skywalker din Star Wars. 
 
Şi actorul Jeffrey Dean Morgan, cunoscut din serialul „The Walking Dead“, i s-a adresat copilului: „Tipule, vreau doar să ştii că ai prieteni, inclusiv pe mine. Nu m-ai întâlnit încă, dar vom vedea cum putem schimba acest lucru“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: