VIDEO Madonna, sărut pasional cu Drake: reacţia dezgustată a cântăreţului

Madonna, sărut controversat cu raperul Drake

Madonna (56 de ani) a oferit încă un moment controversat, în timpul festivalului Coachella. Cântăreaţa l-a sărutat surprinzător pe raperul Drake (28 de ani), lăsându-l nedumerit şi oarecum dezgustat de gest.

Madonna l-a sărutat pe nepusă masă pe raperul Drake, în timpul unei reprezentanţii pe care a avut-o pe scena festivalului Coachella. Diva i s-a alăturat cântăreţului pentru a cânta împreună o serie de piese, printre care „Express Yourself“, după care, în timp ce Drake stătea pe un scaun, s-a apropiat şi l-a sărutat îndelung, la sfârşit artisul părând a fi dezgustat.

Madonna, care a purtat un tricou cu sloganul „Big as Madonna“, a mers cu încredere în spatele lui Drake, şi-a dat părul pe spate după care l-a prins pe cântăreţ de obraz şi l-a sărutat. Drake a încercat să o apuce de cap, în primă fază fiind încâtat, dar Madonna i-a îndepărtat braţul. După ce a terminat sărutul şi l-a lăsat pe Drake confuz, Madonna a plecat fără să privească înapoi şi fără să vadă cum Drake se şterge la gură.

Site-ul TMZ a aflat ulterior că lui Drake i-a plăcut sărutul Madonnei, grimasa de pe faţa sa fiind cauzată de gustul rujului artistei. Surse din apropierea cântăreţului au declarat că sărutul nu a fost planificat, ci a fost o decizie de moment a Madonnei.

După momentul controversat, utilizatori de diverse reţele sociale au comentat sărutul Madonnei. „Dacă un bărbat i-ar fi făcut unei femei ceea ce i-a făcut Madonna lui Drake ar fi părut că e un viol“, „Drake părea să fie un copil de şase ani care a fost sărutat cu forţa de mătuşa sa cu mustaţă“, au fost două reacţii de pe Twitter. Madonna a contracarat şi ea cu o poză cu un mesaj sugestiv pe Instagram: „Dacă nu mă placi şi încă te uiţi la ceea ce fac... eşti un fan“, a explicat artista.

Poza publicată de Madonna pe Instagram FOTO Captură

Gestul Madonnei nu este unul întâmplător. Aceasta a mărturisit recent pentru publicaţia „US Magazine“ că şi-a dorit să îl sărute pe Drake. „Singura ambiţie pe care aş vrea să mi-o îndeplinesc ar fi să ies la o întâlnire cu Drake şi doar să îl sărut“, a explicat ea.

Acesta nu este prima dată când Madonna atrage atenţia asupra ei cu un sărut controversat. În 2012, Madonna a sărutat-o pe Nicki Minaj, atunci când cea din urmă împlinea 29 de ani, în timpul filmărilor pentru videoclipul „Give Me All Your Luvin“. Madonna a fost cea care a venit la Nicki cu prăjituri pe post de tort şi după ce i-a cântat „La mulţi ani“, i-a spus să sufle în lumânări şi să-şi pună o dorinţă. Nicki a suflat iar Madonna i-a spus că dorinţa i s-a împlinit deja, după care a sărutat-o. „Era ziua ei şi eram la finalul unei zile lungi de filmare în care o sărbătoream. După câteva guri de şampanie, am sărutat-o“, a explicat Madonna ulterior.

Aceeaşi Madonna, în 2003, în timpul galei MTV Video Music Awards, a sărutat-o pe Britney Spears, care, la acel moment, avea o relaţie cu Justin Timberlake. Pe lângă menţiunea de a fi numit „sărutul deceniului“, momentul l-a uluit pe Timberlake care a rămas de-a dreptul şocat. Pe de altă parte, ceea ce a început ca un tribut adus unei interpretări de referinţă, oferite de Madonna în 1984, s-a transformat într-un moment erotic de zile mari. Regina muzicii pop, Madonna, s-a sărutat, în văzul a milioane de telespectatori şi spectatori, cu Prinţesele muzicii pop - Britney Spears şi Christina Aguilera.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: