VIDEO Lady Gaga: prima apariţie publică după operaţie. Artista s-a cuminţit pentru parada gay

VIDEO Lady
Gaga: prima apariţie publică după operaţie. Artista s-a cuminţit
pentru parada gay

Gaga a renunţat treptat la ţinutele şocante ce i-au adus gloria internaţională. FOTO Reuters

Mama monstruleţilor a revenit în centrul atenţiei după ce şi-a anulat turneul mondial fiindcă s-a operat la picior. Îmbrăcată într-o ţinută „normală“ şi cu părul mai scurt, Lady Gaga a cântat imnul naţional la parada gay din New York, unde a pledat pentru căsătoriile dintre homosexuali.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta de 27 de ani care a recunoscut că este bisexuală a sărbătorit legalizarea căsătoriilor gay printr-un discurs emoţionant pe care l-a susţinut la parada gay din New York, unde a cântat imnul naţional şi a fluturat drapelul LGTB (lesbiene – gay - transsexuali – bisexuali – n. r.).

La prima apariţie publică după ce şi-a anulat concertele turneului Born This Way Ball fiindcă s-a operat la şold şi a fost nevoită să se deplaseze într-un scaun cu rotile (cu pietre preţioase), diva s-a dezis de lookul excentric ce a consacrat-o şi a optat pentru o ţinută cuminte. Interpreta hiturilor „Judas“ şi „Bad Romance“ a purtat o rochie neagră, decoltată şi fără bretele şi a renunţat la extensiile şi pălăriile supradimensionate pentru o coafură clasică.

„Când eram în şcoala generală şi la liceu eram considerată o deviantă şi nu-mi puteam găsi locul. Mă întrebam: «Unde îmi este locul » şi simţeam că provin dintr-o altă lume“, a spus artista, ale cărei declaraţii complete au fost redate pe „US Magazine“. „A existat un anumit grup care m-a acceptat şi care m-a iubit aşa cum eram. Mă simţeam atât de distrusă şi degradată din cauza copiilor de la şcoală încât nu ştiam ce înseamnă Dumnezeu. Voi m-aţi salvat, prieteni din comunitatea gay. Voi sunteţi îngerii pe care Dumnezeu i-a trimis pentru a mă salva“, a declarat Lady Gaga.

„Ştiu cum vă simţiţi când suferiţi şi sunteţi marginalizaţi şi credeţi că nu mai aveţi pentru ce să vă luptaţi. Vreau să le mulţumesc oficialilor de la Curtea Supremă pentru că ne-au susţinut. Evoluţia noastră, ca cetăţeni LGTB a fost într-o permanentă schimbare, iar noi mergem mai departe pentru a ajunge la inimile americanilor“,a mai zis artista pe care Kelly Osbourne a acuzat-o de ipocrizie.

În ciuda problemelor profesionale ce i-au cauzat o pagubă substanţială în buget, cântăreaţa a rămas una dintre cele mai influente personalităţi din lume. Potrivit topului „Forbes“, Lady Gaga a câştigat 80 de milioane de dolari în ultimul an. 

Actorul şi fotomodelul american Taylor Kinney (31 de ani). FOTO Wenn

Vedeta care îşi va lansa un nou album, „ARTPOP“ s-ar putea căsători în acest an cu logodnicul său, Taylor Kinney. Jurnaliştii internaţionali spun că Lady Gaga este geloasă pe Cameron Diaz, partenera lui Kinney din filmul „The Other Woman“, fosta iubită a lui Justin Timberlake având reputaţia de a-şi găsi perechea pe platourile de filmare.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările