VIDEO John Lennon ar putea fi clonat

VIDEO John Lennon ar putea fi clonat

John Lennon a murit împuşcat pe 8 decembrie 1980 Getty Images

Medicul stomatolog Daniel Zuk, un fan al trupei The Beatles, a anunţat că intenţionează să îl cloneze pe John Lennon, folosind ADN-ul extras dintr-un dinte al legendarului cântăreţ britanic asasinat în 1980, informează site-ul revistei New Musical Express.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Zuk a cumpărat un dinte al cântăreţului John Lennon, cu 20.000 de lire sterline (23.400 euro), la o licitaţie organizată în 2011.

„Dacă oamenii de ştiinţă cred că pot să cloneze mamuţi, atunci John Lennon ar putea fi următorul pe listă. Ar fi extraordinar să pot să spun că am avut şi eu un mic rol în readucerea la viaţă a unuia dintre cele mai mari staruri rock din lume„, a spus Daniel Zuk pentru tabloidul „The Sun“.

„Sunt nerăbdător şi extaziat de posibilitatea că vom fi capabili să realizăm o secvenţiere genetică completă a ADN-ului lui John Lennon şi sper că asta se va petrece cât mai curând. Mulţi dintre fanii trupei The Beatles îşi amintesc şi acum cu exactitate locul în care se aflau atunci când au aflat că John Lennon a fost împuşcat. Sper că ei vor apuca să trăiască în ziua în care se va anunţa că el (John Lennon, n.r.) a primit o a doua şansă“, a adăugat stomatologul.

Daniel Zuk, care locuieşte în oraşul Edmonton din Canada, a cumpărat acel dinte de la fiul fostei menajere a lui John Lennon, Dot Jarlett, care a decis să îl păstreze după ce renumitul cântăreţ suportase o extracţie dentară la sfârşitul anilor 1960.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările