VIDEO Joan Rivers, ieşire furioasă în timpul unui interviu CNN

VIDEO Joan Rivers, ieşire furioasă în timpul unui interviu CNN

Recent, Joan Rivers a fost criticată pentru comentariile făcute la adresa lui Barack Obama pe care l-a numit „gay“ FOTO AFP

Joan Rivers (81 de ani) a avut o ieşire furioasă în cadrul unui interviu acordat postului CNN, în urma căreia a părăsit platoul. Actriţa americană nu a fost de acord cu întrebările gazdei emisiunii postului de televiziune, spunând că discuţia s-a transformat într-una „negativă“.

„Întregul interviu a devenit unul defensiv. Nu tu eşti cea în măsură să intervieveze o persoană care face umor, îmi pare rău“, i-a spus Rivers prezentatoarei Fredricka Whitfield, apreciind conversaţia ca depăşind limitele. Situaţia a degenerat după ce Whitfield a numit-o indirect pe Rivers ca fiind o ipocrită, chiar dacă luptă împotriva cruzimii aplicate animalelor, în timp ce are apariţii regula cu haine de blană. După ce actriţa a părăsit platoul emisiunii, prezentatoarea CNN a avut impresia că Rivers glumeşte. Însă, odată ce a ieşit din vizorul camerelor de luat vedere, Rivers, cu microfonul încă pornit, a rostit mai multe cuvinte obscene, scrie „The Hollywood Reporter“.

Aparent, Joan Rivers a acceptat să vorbească pentru CNN pentru a-şi promova cea mai nouă carte, „Diary of a Mad Diva“, lansată în Statele Unite ale Americii pe 1 iulie. Pe de altă parte, Joan Rivers, încercând să-şi clarifice gestul, a spus, pentru acelaşi site citat, că a ales să plece pentru că prezentatoarea CNN nu era în măsură să aprecieze valoarea comică a cărţii sale. „Nu am făcut niciodată cascadorii de PR. Intervievatoarea CNN era o simplă reporteriţă de ştiri şi nu una de divertisment. Se pare că ea nu a înţeles că vorbeam despre o carte de comedie şi nu despre stenogramele Proceselor de la Nürnberg. Fiecare întrebare era una de tip acuzator concepută pentru a mă pune în defensivă. Prezentatoarea a uitat, pur şi simplu, că «Diary of a Mad Diva» este o carte amuzantă şi, aşa cum a spus Winston Churchill, dacă poţi oferi unei persoane un zâmbet, măcar pentru o clipă, este ca şi cum i-ai oferi o vacanţă“, a precizat artista.

Recent, actriţa a fost criticată pentru comentariile făcute la adresa lui Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii, pe care îl numea ca fiind „gay“, iar pe Prima Doamnă ca fiind „transsexual“. Întrebată de un reporter, pe stradă, când crede că o femeie sau un homosexual va deveni preşedintele Statelor Unite, Joan Rivers a răspuns: „Păi îl avem deja pe Obama“. „Iar Michelle e un transsexual, ştim asta cu toţii“, a continuat actriţa, care a oficiat de curând o căsătorie gay.

Rivers a atacat mai multe vedete în trecut, printre acestea numărându-se actriţele Angelina Jolie şi Kristen Stewart, aceasta din urmă ameninţând că o dă în judecată. Joan Rivers susţine că este femeia cu cele mai multe operaţii estetice din lume, peste 730.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: