VIDEO Jerry Seinfeld i-a ironizat pe publicitarii care l-au premiat

VIDEO Jerry Seinfeld i-a ironizat pe publicitarii care l-au
premiat

Jerry Seinfeld are umor în orice situaţie FOTO Getty Images

Jerry Seinfeld a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, mai în glumă, mai în serios. La fel a procedat atunci când a primit un premiu la o gală de publicitate, unde a declarat, în discursul de acceptare, că iubeşte „industria advertisingului pentru că iubeşte minciuna“.

„În publicitate, totul e aşa cum ţi-ai dori să fie. Nu-mi pasă că produsul nu va fi ca în reclamă. De când văd reclama şi până când primesc produsul, eu sunt fericit. Iubesc publicitatea, pentru că iubesc minciuna“, a spus comicul american, protagonistul sitcomului-fenomen „Seinfeld“.

Cred că atunci când îţi dedici viaţa pentru a înşela oameni ce muncesc din greu, pentru a-i determina să cumpere lucruri şi servicii de proastă calitate, de care oricum nu au nevoie, e un mod extraordinar de a-ţi consuma energia“, a continuat actorul, în aplauzele celor prezenţi.

Serialul „Seinfeld“, care a aniversat în această vară 25 de ani de la premieră, a bătut multe recorduri (de la costul unui minut de publicitate până la onorariile încasate de actori), performanţe greu de egalat chiar şi de către protagonişti. Ulterior, Jerry Seinfeld nu a mai reuşit să fie implicat într-o producţie de o asemenea anvergură, chiar dacă a a revenit în 2012 cu un nou proiect, „Comedians In Cars Getting Coffee“ („Comici, în maşină, bând cafea“ – n.r.).     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: