VIDEO Iulia Albu, declaraţii acide despre apariţiile Loredanei Groza în lenjerie: „Soacra mea are ceva de genul…“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Postarea Loredanei Groza
Postarea Loredanei Groza

După ce Loredana Groza şi-a surprins fanii prin ultimele sale apariţii sexy, se pare că artista adună şi ceva critici. Iulia Albu crede că ţinuta aleasă „ nu e bine deloc, dar e mai puţin prost“.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă pentru a comenta ţinutele  recente ale vedetelor, Iulia Albu (39 ani) a criricat ţinuta aleasă de Loredana Groza într-una din postările sale pe reţelele de socializare, explicând că nu înţelege alegerea cântăreţei de a poza în lenjerie intimă „în poieniţă“.

„Măi, soacra mea are ceva de genul... nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred 

        View this post on Instagram                   Sunset in Danube Delta☀️🌊🦋 Pe la chindie #serenity #hot #danubedelta #romania #septembervibez #agurida❌❌ A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on Sep 10, 2020 at 9:34am PDT

Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!", a spus Iulia Albu, în direct la Măruţă“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite