VIDEO Irina Loghin este internată la Spitalul Militar

VIDEO Irina Loghin este internată la Spitalul Militar

Cântăreața Irina Loghin

Cântăreaţa de muzică populară Irina Loghin este internată la Spitalul Militar, se pare că ea ar fi suferit o comoţie cerebrală. Irina Loghin are 73 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 15.30 Fiica artistei, Irinuca, a confirmat că artista este la Spitalul Militar, "unde i se fac investigaţii", fără să i se fi pus însă un diagnostic. "A fost internată alaltăieri (miercuri - n.r.). Este bine, poate să vorbească, comunică. Nu i s-a pus un diagnostic", a spus fiica Irinei Loghin.

Fostul senator Marius Marinescu, fost coleg la Senat şi prieten de familie al interpretei, a spus că, în acest moment, starea acesteia este stabilă.

"Irina Loghin trebuia să fie la o acţiune cu noi, în parc, pentru adopţia animalelor. În cursul zilei, am primit un telefon şi mi s-a spus că nu mai vine pentru că este internată la Spitalul Militar, ea suferind o comoţie cerebrală. Sper ca în 2-3 săptămâni, îndrăgita cântăreaţă să îşi revină şi să ne încânte din nou cu melodiile sale", a declarat Marius Marinescu, la Realitatea TV.

Comoţia este leziunea cerebrala cauzată de un traumatism la nivel cranian. Majoritatea pacienţilor se refac în totalitate după ce suferă o comoţie cerebrală. În puţine cazuri comoţiile cerebrale pot duce la tulburări grave şi ameninţătoare de viaţă. Comoţiile repetate sau severe necesită intervenţie neuro-chirurgicală şi pot cauza tulburări de mers, probleme de învăţare sau de vorbire.

Revenim cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: