VIDEO Flashmob pentru Laura Stoica în Centrul Vechi al Capitalei

VIDEO Flashmob pentru Laura Stoica în Centrul Vechi al Capitalei

Prietenii nu au uitat-o pe Laura Stoica, de la a carei dispariţie se împlinesc şapte ani FOTO Adev[rul

Mai multe vedete şi prieteni ai Laurei Stoica i-au adus un omagiu regretatei cântăreţe. Astăzi se împlinesc şapte ani de când artista a încetat din viaţă, în urma unui tragic accident de maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paula Seling, Silvia Dumitrescu, Aurelian Temişan, dar şi alţi actori şi muzicieni au organizat astăzi, în Centrul Vechi din Bucureşti, un flashmob în memoria Laurei Stoica. Ei au interpretat melodia „Un actor grăbit“ şi au reuşit să adune imediat mai mulţi trecători care au participat şi ei la acest moment special.

Laura şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu, şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină, pe 9 martie în 2006. Cântăreaţa era însărcinată cu primul ei copil.

Artista, născută pe 10 octombrie 1967, s-a lansat la începutul anilor '90 la Festivalul de la Mamaia. În 1991 a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia „Un actor grabit“ a fost numită melodia anului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările