VIDEO Cine este Julie Mayaya, câştigătoarea de la „Vocea României“?

VIDEO Cine este
Julie Mayaya, câştigătoarea de la „Vocea României“?

Julie Mayaya, Macy Gray a României? FOTO Facebook

Anul trecut, „Vocea României“ a avut un timbru masculin şi s-a numit Ştefan Stan. Anul acesta, Julie Mayaya a primit trofeul, reuşind să surprindă din cel puţin două motive: este printre puţinele femei câştigătoare ale unui concurs de talent-show şi nu se încadrează în profilul clasic românesc deoarece are origini congoleze.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru a încheia cu succes cel de-al doilea sezon al emisiunii de la Pro TV, Horia Brenciu i-a ales elevei sale piese care i-au relevat sensibilitatea artistică şi talentul dezvoltat prin muncă.

Cântăreaţa a interpretat iniţial melodia dramatică a Larei Fabian, „Je T’aime“ şi a continuat cu un colaj de piese româneşti („Fetiţele din Bucureşti“, ,,Sanie cu zurgălăi“, ,,Strada Speranţei“ şi „O lume minunată“), alături de Andi Moisescu.

Punctul culminant a fost duetul cu Horia Brenciu, pe „Cose della Vita“ a lui Eros Ramazzotti şi a Tinei Turner.

Mayaya s-a remarcat încă de la audiţiile pe nevăzute, când a cântat „Hurt“, balada Christinei Aguilera, prin care a reuşit să-i impresioneze pe cei patru antrenori care şi-au dorit-o în echipa lor, comparând-o cu Macy Gray.

Julie Mayaya Nzal A Nka s-a născut în Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, ţara de origine a tatălui său (mama sa este româncă). Ulterior, tânăra în vârstă de 26 de ani a urmat cursurile Facultăţii Spiru Haret din Bucureşti, unde s-a specializat în matematică şi drept civil.

Pasionată de muzică, în 2000, Mayaya şi-a dedicat timpul pentru cultivarea talentului, iar din acest motiv şi-a întrerupt studiile, pe care le-a reluat ulterior. Solista s-a familiarizat cu atmosfera barurilor bucureştene, unde a cântat cu diverse formaţii, printre care KM0, The Crossroads, The Jet Set Band şi Yesterday Band.

Au urmat înregistrările cu Victor Lavric de la VLP Project, alături de care a lansat melodiile „Zi după zi“ şi „Te aştept să mai visăm“. Anul trecut, artista a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.

VLP Project şi Julie Mayaya - „Te aştept să mai visăm“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: