VIDEO Ellen DeGeneres i-a oferit un bacşiş de 10.000 de dolari unei ospătăriţe cu inimă mare

VIDEO Ellen DeGeneres i-a oferit un bacşiş de 10.000 de dolari unei ospătăriţe cu inimă mare

Pe numele complet Ellen Lee DeGeneres, actriţa şi moderatoarea americană s-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT FOTO AFP

Ellen DeGeneres i-a oferit unei ospătăriţe din statul american New Hampshire un bacşiş în valoare de 10.000 de dolari, după ce cea din urmă a plătit pentru masa de prânz a două femei din Garda Naţională afectare de disponibilizările guvernului american şi nu aveau banii neceasari pentru a plăti, scrie femalefirst.co.uk.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatoare de televiziune a rămas profund impresionată de gestul ospătăriţei Sarah Hoidahl care a plătit consumaţia a două femei din Garda Naţională afectate de lipsa plăţii salariilor. Cele două au venit în localul în care Sarah servea însă au realizat că nu au suficienţi bani pentru a plăti pentru consumaţie. În locul notei de plată, Sarah le-a adus un bileţel în care le spunea că îi pare rău de situaţia în care se află, iar prânzul va fi plătit de ea, urându-le, la sfârşit, o zi bună. Deşi nota de plata indica un total de doar 27 de dolari, ospătăriţa s-a oferit să plătească în locul lor.

Fapta tinerei nu a rămas neobservată, prezentatoare Ellen DeGeneres, uimită de gestul fetei, invitând-o în emisiuena ei pentru a o răsplăti. Astfel, celebra DeGeneres i-a lăsat un bacşiş consistent de 10.000 de dolari, scris pe în chiar în timpul show-ului. „Asta e pentru tine. pentru că eşti uimitoare! Eşti o persoană bună“, i-a spus Ellen tinerei de 22 de ani.

De asemenea, Ellen i-a rambursat plata de 27 de dolari în numele celor două femei soldat şi i-a oferit şi un nou televizor pentru a-i putea urmări emisiunea. „Eşti o persoană minunată“, i-a repetat Sarah lui DeGeneres odată ce a primit cadourile.

Pe numele complet Ellen Lee DeGeneres, actriţa şi moderatoarea americană s-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT (acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală n.r.), ea însăşi fiind lesbiană. Este căsătorită din 2008 cu actriţa americană Portia de Rossi, fiind cunoscută drept gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show“.

Ea va prezenta cea de-a 86-a gală a Premiilor Oscar, ce va avea lor pe 2 martie 2014. În trecut, în 2007, aceasta a mai fost gazda premiilor Academiei de Film Americane. A câştigat 13 Premii Wmmy şi numeroase distincţii pentru munca şi eforturile sale de caritate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările