VIDEO Dana Nălbaru: „Mi-am pus sufletul în versuri“

Interpreta va lansa în curând cel de-al patrulea album al său, „One Love“, şi se pregăteşte pentru o toamnă plină de evenimente. În această vară, Dana a realizat un videoclip şi are în plan încă două până la finalul anului. În afara carierei este o mamă şi o soţie fericită.

Ştiri pe aceeaşi temă

După albumele „Zbor" (2004), „Intră în joc" (2005) şi „Parfum" (2008), Dana Nălbaru (33 de ani) se pregăteşte acum pentru cea de-a patra apariţie discografică pe cont propriu. În această toamnă, va lansa materialul „One Love", ce conţine 10 piese scrise în limba engleză, care au ca numitor comun iubirea. „Sound-ul este unul nou, iar textele, toate ale mele, mă reprezintă în întregime", spune Dana.

Citiţi şi:

VIDEO Formaţia dăunează grav carierei

Pentru acest proiect, cântăreaţa a colaborat cu actorul Alexandru Suciu. „Aveam nevoie de cineva care să mă însoţească pe scenă şi care să ştie să «umble» cu aparatura de scenă pe care am achiziţionat-o. Mi-am dat seama că (Alexandru Suciu - n.r.) este foarte talentat, aşa că am început să lucrăm şi la partea de compoziţie şi de orchestrare a pieselor noi", povesteşte Dana.

De altfel, cei doi sunt protagoniştii unui videoclip realizat pentru piesa „Love". „Încă două melodii vor beneficia de videoclip până la sfârşitul acestui an şi sper ca reacţiile celor care le vor auzi şi le vor vedea să fie la fel de bune ca pentru «Love»", spune Dana.

Parcurs dificil

Vedeta s-a străduit din greu să scape de „eticheta" trupei cu care a debutat, HiQ (de care s-a desprins în 2003), dar nu ştie dacă a reuşit. Totuşi, mărturiseşte că despărţirea de formaţie a însemnat pentru ea eliberare şi că Dana Nălbaru este altfel decât Dana de la HiQ.

„Acum 10 ani eram Dana de la HiQ, o fată veselă în public şi foarte tristă şi neliniştită în particular, neîmplinită şi nefericită. Dana Nălbaru este Dana Bucur, soţia lui Dragoş Bucur şi mama Sofiei Bucur, o femeie care a reuşit să se adune şi să se împlinească atât în plan personal, cât şi profesional, fericită cu toată viaţa ei", povesteşte ea. Dana mai spune că parcursul ei profesional de după HiQ nu a fost deloc uşor: „Am construit încet şi cu lacrimi adevărate ceea ce voiam să fac. Şi am făcut muzică bună, m-am ferit de scandaluri şi mi-am pus sufletul în versuri", mărturiseşte interpreta.

Scrie des pe blog

Despre modul în care sunt „ambalaţi" artiştii, Dana spune că acest lucru este important peste tot în lume, dar precizează că în România „este trist, pentru că e suficient doar să fii bine «ambalat»".

„Găsesc că este în detrimentul tuturor faptul că muzica în sine ocupă ultimul loc în ceea ce numim noi «lume muzicală» şi că au prioritate alte lucruri care nu au legătură cu muzica", completează cântăreaţa. Pe lângă munca pentru noul album şi concertele, tot mai dese, pe care le susţine în cluburi, Dana alocă destul de mult timp scrisului pe blogul personal, dananalbaru.ro, unde povesteşte lucruri simple din viaţa ei, de la răceala Sofiei şi până la dezamăgiri legate de societatea românească.

„Scriu pe blog despre activitatea mea profesională, dar şi despre viaţa mea personală... Nu promovarea a fost scopul acestui blog, ci dorinţa de a mă arăta aşa cum sunt şi de a găsi alţi oameni care sunt şi simt ca mine", spune ea. „Mi-am făcut prieteni, da. Blogul mă ajută să arăt cine sunt, fără interpretări date de terţe persoane", precizează Dana.

Programul ei zilnic se rezumă la Dragoş, soţul ei, şi la Sofia, fetiţa lor: „Dimineaţa mă găseşte împreună cu Dragoş şi Sofia. Mâncăm împreună şi apucăm să ne jucăm puţin cu pitica... Restul zilei depinde de programul făcut, care nu este aproape niciodată acelaşi".

Întrebată despre talentele artistice ale fetiţei, cântăreaţa spune că încă nu şi-a dat seama ce înclinaţii are Sofia. „Este la început şi descoperă chiar şi ea, pe măsură ce creşte, dacă îi place un anumit lucru sau nu. Îi place baletul, îi place să cânte, dar, în acelaşi timp, iubeşte înotul", povesteşte Dana. Apoi mărturiseşte că ea şi soţul ei s-au gândit să-i dăruiască Sofiei un frăţior sau o surioară, dar nu au programat acest moment.

„Love“, regizat de Dragoş Bucur

Videoclipul piesei „Love“, lansat în acestă vară, a fost realizat de Dana Nălbaru în colaborare cu actorul Alexandru Suciu. Filmările au avut loc în apropierea Bucureştiului, într-un lan de orz. Actorul Dragoş Bucur, soţul Danei, a regizat clipul.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: