VIDEO Dan Bittman, noi declaraţii controversate pe tema COVID: Pandemia este o afacere excepţională. Se câştigă enorm de mult pe aceste reglementări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman FOTO Adevărul
Dan Bittman FOTO Adevărul

Artistul Dan Bittman a venit duminică cu serie nouă de declaraţii controversate pe tema pandemiei de COVID-19. Bittman susţine că pandemia ar fi „o afacere excepţională” şi explică că se gândeşte să producă şi el „într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină”.

Cunoscut pentru derapajele sale în privinţa măsurilor pandemice, artistul lansează o nouă teorie conspiraţionistă afirmând că „tot timpul o să fie întreţinută starea asta”.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreţinută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care castigă enorm de mult din aceste reglementari”, a afirmat Dan Bittman duminică seara la Antena 3.

Artistul mai afirmă că pandemia este „o afacere excepţională” şi susţine că ar exista „poli de putere” care s-ar lupta pe specula de medicamente.

„Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepţională. Încep să mă gândesc să produc şi eu într-o pivniţă nişte Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă daţi seama. Gigi Becali a încercat să introducă nişte medicamente în tara. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici şi, atunci, o să înceapă scandalul între ei”, a mai declarat Bittman.

VIDEO Youtube / Subiectiv cu Razvan Dumitrescu

Bittman a relatat mai departe că a fost felicitat de către medici „pentru curaj” şi a adăugat că „s-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor”.

„Am discutat cu medici care m-au felicitat pentru curaj iar ei mi-au spus că nu au cum să vorbească. Spun că li se pune un x într-un dosărel. Li se spune să tacă din gură. Nu e vorba numai de medici. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor. Când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x undeva într-un dosar”, a mai afirmat Dan Bittman.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite