VIDEO Conchita Wurst, apariţie provocatoare, într-o rochie transparentă

VIDEO Conchita
Wurst, apariţie provocatoare, într-o rochie transparentă

Conchita Wurst a cântat la un bal caritabil de strângere de fonduri pentru bolnavii de SIDA FOTO Reuters

Rochie transparentă, atitudine de divă, aplauze frenetice, mii de spectatori. Aşa a arătat cea mai recentă apariţie a Conchitei Wurst care a cântat la Balul Vieţii de la Viena, în beneficiul bolnavilor de SIDA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câştigătoarea concursului Eurovision 2014 a interpretat chiar melodia ce i-a adus victoria, „Rise Like a Phoenix“, în faţa mulţimii uriaşe adunate în faţa Primăriei din Viena. Capitala Austriei găzduieşte anual, din 1992, Life Ball, cel mai mare eveniment caritabil european, dedicat luptei împotriva SIDA.

Conchita a electrizat încă o dată publicul cu interpretarea, cu atitudinea sa, dar şi cu ţinuta îndrăzneaţă, o rochie foarte transparentă, pe sub care a purtat un body argintiu.

De-a lungul anilor, balul la care a cântat Conchita Wurst a devenit unul dintre cele mai spectaculoase evenimente pe care le găzduieşte capitala Austriei. Acest fapt se datorează şi numeroaselor personalităţi din lumea politică, culturală şi showbiz care iau parte la eveniment. Momentul deschiderii este marcat de dansul celor 200 de debutanţi. Ca în fiecare an printre aceştia s-a numărat şi o pereche de dansatori acelaşi sex, organizatorii dorind astfel să sublinieze faptul că la nivel mondial doar un procent dintre persoanele cu HIV/SIDA este reprezentat de homosexuali. 

Printre celebrităţile prezente la ediţia din acest an s-au numărat fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton, dar şi Ricky Martin, Lindsay Lohan, Courtney Love şi Leona Lewis.

  


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: