VIDEO Candidata din Azerbaidjan, pe punctul de a se îneca, la filmările noului videoclip

Candidata din Azerbaidjan la Eurovision, Safura, a suferit un accident la piscină, în timpul filmărilor la noul său videoclip. Această ediţie a concursului este cea mai polemică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ediţia din acest an a concursului Eurovision este cea mai bogată în incidente de până acum. Ultimul a avut loc de curând, când candidata din partea Azerbaidjanului, Safura, a suferit un accident la piscină, fiind cât pe ce să se înece.

Potrivit cotidianului „El Mundo", Safura, emoţionată de faptul că trebuia să filmeze primul său videoclip, a suferit un accident, cauzat în principal de frica pe care a simţit-o la contactul cu apa. În timpul filmărilor la piesa 'Drip drop', Safura, care nu ştie să înoate, s-a văzut prinsă ca un peşte în plasă, în rochia pe care o purta, iar emoţiile i-au amplificat starea de agitaţie.

Artista a asigurat că nu va uita niciodată acest incident, întrucât experienţa a fost cu adevărat înspăimântătoare. „Sunt foarte recunoscătoare echipei de filmare, căci aceste persoane mi-au salvat viaţa. Am trecut printr-o sperietură groaznică", a mai adăugat Safura.

Vezi VIDEO cu Safura, aproape sufocată de rochia pe care o purta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările