VIDEO Al Bano şi Romina Power, din nou împreună pe scenă

VIDEO Al Bano şi Romina
Power, din nou împreună pe scenă

Al Bano şi Romina Power au fost un cuplu pe scenă, dar şi în viaţa reală

Ceea ce părea doar un vis frumos pentru fanii Al Bano şi Romina Power devine realitate. Cei doi artişti, care au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale anilor ’70 - 80’, revin pe scenă cu o serie de concerte în SUA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artiştii, care au format un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţă, au mai susţinut două show-uri în toamna anului trecut, în Rusia. Cântăreţul italian, care în Rusia este un star, fiind supranumit Maestro Felicità", a convins-o pe fosta sa soţie să i se alăture pe scenă, în urma unor negocieri intermediate de un om de afaceri rus. Spectatorii au plătit până la o mie de euro pentru un bilet şi, în pofida succesul imens, Al Bano Carissi a declarat că nu va mai cânta alături de fosta sa soţie.

Însă principiul „Niciodată să nu spui niciodată“ se adevereşte încă o dată, spre bucuria fanilor celor doi cântăreţi, care îi vor putea vedea live în America. 

Imediat după show-urile din SUA, Al Bano va cânta (singur, însă), în faţa fanilor români, pe 7 mai, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele costă între 70 şi 280 de lei şi mai pot fi achiziţionate de la punctele de vânzare ale reţelei VreauBilet, Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, Sala Palatului şi online, de pe  www.vreaubilet.ro.

Al Bano Carrisi (70 de ani) şi Romina Power (62), cunoscuţi pentru melodii precum „Felicita“, „Sempre, Sempre“ şi „Tu Soltanto Tu“ au fost unul dintre cele mai în vogă cupluri muzicale în anii ’70 şi ’80. Cântăreţul italian a cunoscut-o pe artista americană, fiica actorului Tyrone Power, în timpul filmărilor peliculei „Nel Sole“, în 1967. Ei s-au căsătorit pe 26 iulie, 1970 în Cellino San Marco.

Au jucat împreună în şapte filme, între 1967 şi 1983, iar în 1975 au lansat primul album împreună. Un an mai târziu au reprezentat Italia la Eurovision şi au ocupat locul 7.

În 1982 au participat la Festivalul de la Sanremo cu piesa „Felicita“, care a ocupat poziţia secundă, dar care a devenit un hit în toată lumea şi s-a vândut în peste şase milioane de exemplare. În 1984, au câştigat festivalul de la Sanremo cu piesa „Ci sarà“.

Au urmat ale albume de succes şi alte hituri la nivel internaţional, însă o dramă personală avea să pună capăt atât mariajului, cât şi carierei comune. În 1994, fiica cea mare a artiştilor, Ylenia Carrisi, a dispărut.

Ea renunţase la colegiul din Londra pentru a călători în jurul lumii. A început călătoria în America de Sud, iar, după câteva luni a ajuns în New Orleans, unde i s-a pierdut urma. În ianuarie 1994, când a fost văzută pentru ultima dată, Ylenia Carrisi avea 23 de ani. După lungi căutări care nu au dus la niciun rezultat, s-a crezut că tânăra s-a sinucis. O altă ipoteză a fost aceea că fata a fost răpită de traficanţi de droguri.

În 1999, după 29 de ani de mariaj, cei doi au anunţat că divorţează, precizând că motivul rupturii a fost dispariţia fiicei lor.

În 2011, Ylenia a fost descoperită într-o mănăstire din Statele Unite ale Americii. În 2012, autorităţile din New Orleans au confirmat că femeia este fiica lui Al Bano şi a Rominei, dar au precizat că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona, după cum informa la momentul respectiv presa italiană. Ylenia Carrisi, fiica cea mare a lui Al Bano şi a Rominei Power, are în prezent 43 de ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: