VIDEO Andy Whitfield, actorul care l-a interpretat pe Spartacus, a murit

VIDEO Andy Whitfield, actorul care l-a interpretat pe Spartacus, a murit

Andy Whitfield

Andy Whitfield, actor scoţian în vârstă de 39 de ani, a murit astăzi în Sydney, Australia. Actorul fusese diagnosticat în urmă cu 18 luni, cu cancer limfatic, boală care i-a curmat prea curând viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Într-o frumoasă dimineaţă din Sydney înconjurat de familie şi în braţele soţiei sale, tânărul nostru luptător Andy Whitfield a murit după o luptă de 18 luni cu cancerul" a fost comunicatul dat de familie.

Andy Whitfield, născut în Ţara Galilor şi mutat în Australia a devenit un star în SUA după ce a interpretat în primul sezon rolul lui Spartacus, un luptător trac capturat de romani şi trimis să devină gladiator la şcoala de antrenament a lui Batiatus, interpretat de John Hannah, şi a soţiei sale, Lucreţia, jucată de Lucy Lawless. Showul a fost extrem de popular în USA şi l-a transformat pe Whitfield într-o vedetă internaţională.

În luna ianuarie, boala a avansat atât de mult încât producătorii seriei au fost nevoiţi să anunţe că un alt actor, Liam Mcintyre, va prelua rolul lui Spartacus.

VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările