VIDEO Anastacia, glumeaţa cu o voce dură

VIDEO Anastacia, glumeaţa  cu o voce dură

VIDEO Anastacia, glumeaţa cu o voce dură

Cântăreaţa americană a comunicat eficient cu cei aproximativ 3.000 de spectatori din public, făcându-i să râdă, să aplaude şi să cânte alături de ea. Spectacolul desfăşurat marţi la Sala Polivalentă a făcut parte din turneul „Heavy Rotation“.


Printre spectatori s-a strecurat un număr destul de mare de vedete autohtone, precum Cătălin şi Andra Măruţă, Ana Maria Ferentz, trupa Proconsul, Andreea Bălan, Berti Barbera şi Adrian Enache.

Cântăreaţă minionă cu voce puternică

Concertul a fost deschis de Claudia Pavel – fostă Cream – care a cântat câteva piese în engleză şi a spus că se simte onorată să deschidă spectacolul.

Anastacia a urcat pe scenă în jurul orei 21.15. Membrii band-ului său şi cântăreţele de backing vocals îşi luaseră deja locurile în decor, muzica a început, iar cântăreaţa minionă, dar cu un corp tonifiat, a venit din culise în plin cântec, îmbrăcată simplu – cu maieu şi pantaloni albi.

După începutul concertului, Anastacia şi-a cerut scuze pentru că s-a înecat în timp ce interpreta piesa „One Day In Your Life“, dar a promis că „o să fie mai bine în continuare“.

Artista a surprins prin contrastul dintre vocea dură, guturală, cu care cânta, şi vocea blândă, feminină, răsfăţată, cu care vorbea cu publicul.

Punând fanii mai presus de orice, Anastacia şi-a întrerupt concertul pentru a da autografe pe două afişe şi pentru a invita pe scenă un admirator din public, cu care a dansat şi s-a fotografiat.

Din setlist nu au lipsit hiturile „Paid My Dues“, „Sick & Tired“, „Not That Kind“ şi primul single „I’m Outta Love“. Cântăreaţa a inclus în program şi un omagiu pentru Regele pop, Michael Jackson.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: