Victor Slav este hotărât să divorţeze de Bianca Drăguşanu

Victor Slav este
hotărât să divorţeze de Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. FOTO: Click

Prezentatorul de televiziune Victor Slav a mărturisit marţi în cadrul unei emisiuni a postului unde lucrează că e hotărât să divorţeze de Bianca Drăguşanu, cu toate că momentul în care cei doi semnau actele la starea civilă era cu doar patru luni în urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căsătoria dintre cele două vedete a fost considerată de mulţi drept nunta anului din showbiz, promovarea acestui eveniment şi a cuplului ocupând o bună parte a spaţiului mediatic din România.

Idila dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav era anunţată în urmă cu un an, iar după aproape opt luni cei doi au ales să meargă la starea civilă. Naşii celor două vedete au fost cuplul Nicoleta Luciu şi omul de afaceri Szolt Csergo. Căsătoria religioasă a urmat după aproape două săptămâni, pe 29 septembrie.

La puţin timp după căsătoria noului cuplu, numeroase ştiri au apărut potrivit cărora au existat episoade repetate de certuri între cei doi, motivele fiind fie vechile relaţii ale Biancăi Drăguşanu, numele lui Adrian Cristea fiind vehiculat, fie relaţiile din trecut ale lui Victor Slav, persoana feminină amintită des fiind Anda Adam.

Voci din media au lansat pe piaţă informaţii potrivit cărora căsătoria celor două vedete este doar de imagine, la mijloc fiind o înţelegere financiară, şi că aceasta nu va dura mult timp, ceea ce este pe cale să se realizeze, mai ales datorită evoluţiei căsniciei vedetelor.

Declaraţia privind divorţul de Bianca Drăguşanu şi motivul acesteia a fost dată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune PRO TV.

„Eu ştiu atât: şotia mea a plecat de acasă de joi seară. Am petrecut Revelionul, Crăciunul împreună, ca o familie. Joi seară nu a mai fost acasă. Am bănuit ca nu mai e în România. Mi-a dat de înţeles că o sa plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu mi-a răspuns. Am urmarit Facebook-ul, am văzut ca postează fotografii cu mine, m-am liniştit. Am vorbit pe Whatsapp. Sunt un om care îmi doresc o familie unită, liniştită, eu aşa am văzut la mine acasă, îmi doresc copii. Se pare ca nu putem noi doi, nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii. Vorbesc despre viitoarea fostă soţie. Nu contează cu cine a plecat sau unde a plecat. Atât timp cât soţul tău nu ştie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divorţez. Hotărât”, a declarat Victor Slav.  

Partenera de căsătoria a lui Slav a reacţionat în scurt timp iniţial prin declaraţii în presă în care susţinea că este „îngenuncheată” şi că „suferă cumplit”, dar mai ales prin postări pe contul său de Facebook în care îşi exprimă regretul.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: