Victor Ciutacu, mesaj neaşteptat despre soţia lui. Prezentatorul de la RTV a spus tot

Victor Ciutacu, mesaj neaşteptat despre soţia lui. Prezentatorul de la RTV a spus tot

Victor Ciutacu vorbeşte cu multă dragoste despre familia pe care o are ( Foto: Facebook)

A clădit alături de ea o familie frumoasă.  Povestea lor a început în timpul facultăţii şi s-a sudat în timp.  Victor Ciutacu a făcut un anunţ neaşteptat despre femeia care i-a schimbat viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licenţă, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală şi modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv, pentru că socrul meu murise de mai puţin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii. A fost o cununie civilă care s-a desfăşurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câţiva prieteni şi câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă. A fost o ceremonie religioasă generată de faptul că trebuia să cununăm un cuplu de tineri. Ulterior, ne-am dus la un restaurant de-al unui prieten, pe malul unui lac, şi ne-am simţit foarte bine, ca nişte oameni la un chef, nu ca la o nuntă”, spunea Victor Ciutacu pentru DC News.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările