FOTO Viaţa Madonnei, marcată de moartea mamei şi de un viol sub ameninţarea armei. Care e legătura cu show-urile sale erotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna avea doar 5 ani când mama sa a murit de cancer FOTO Profimedia
Madonna avea doar 5 ani când mama sa a murit de cancer FOTO Profimedia

Madonna: când oamenii aud acest nume se gândesc imediat la superstarul american şi nu la Fecioara Maria, căci atât de mult şi-a pus ea amprenta asupra lumii în care trăim. Ambiţioasă, extravagantă, muncitoare, neobosită: sunt doar câteva calităţi ce o descriu pe diva muzicii pop. Madonna spune că un eveniment tragic i-a influenţat total parcursul şi că ar fi fost cu totul altă persoană dacă mama sa nu ar fi murit când ea avea 5 ani.

Pe 1 decembrie 1963, când micuţa Madonna avea doar cinci ani, mama ei a murit de cancer la sân. Madonna, căci aşa se numea şi mama ei, avea doar 30 de ani. Tragica moarte nu numai că a dat peste cap întregul univers al fetiţei de cinci ani, ci a şi transformat-o pe aceasta pentru totdeauna, după cum ea însăşi a mărturisit.

Într-un interviu acordat prestigioasei publicaţii "Rolling Stone", Madonna, azi în vârstă de 62 de ani, a mărturisit: „Dacă mama ar fi în viaţă, aş fi fost altcineva. Aş fi cu totul altă persoană“.

Citeşte aici cum a fost viaţa Madonei după moartea mamei sale, cum a fost violată sub ameninţarea cuţitului, ce legătură este între show-urile ei cu multe elemente erotice şi trauma trăită la 5 ani şo vezi o galerie foto uimitoare cu poze din copilărie şi adolescenţă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite