Veste proastă pentru fanele lui Justin Bieber: Artistul s-a însurat!

Veste proastă pentru fanele lui Justin Bieber: Artistul s-a însurat!

Justin Bieber și noua lui ”soție”

Cine a spus că visurile nu devin realitate de Valentine's Day? Pentru o fetiță de șase ani din Boston, bolnavă de o formă rară de cancer, data de 14 februarie 2012 va rămâne, cu siguranță, o zi de neuitat. Acesta s-a căsătorit cu artistul Justin Bieber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avalanna Routh se luptă cu o formă rară de cancer la cap de când s-a născut. De ani de zile, micuța este supusă chimioterapiei și tratamentelor cu radiații. Chiar dacă are doar șase ani, fetița știe deja ce e iubirea, fiind o fană înfocată a lui Justin Bieber. Ea și-a dorit foarte mult să-l cunoască pe artist personal.

Bieber a aflat de dorința fetiței de pe Facebook, după ce familia acesteia i-a scris, potrivit Daily Mail. Pentru că și-a dorit s-o facă fericită pe Avalanna, Bieber le-a plătit avionul ei și familiei ei, ca să vină să-l viziteze de Valentine's Day.


Justin și Avalanna și-au petrecut după-amiaza jucându-se, mâncând prăjituri și dându-și autografe reciproc. Cei doi s-au și căsătorit... în joacă, bineînțeles. Asumându-și poziția de doamna Bieber, Avalanna și-a permis să-i facă freza noului ei soț.

Întrebată câți ani îl va iubi pe Bieber, micuța a răspuns: "Șapte ani. Nu! 80 de ani".

"A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Ea a fost uimitoare! Sunt foarte inspirat acum", a postat artistul pe Twitter.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările