Vedetele au dat startul verii la OK! Rooftop Party 2019. Cine a respectat dress-code-ul ”Festival Chic”

Vedetele au dat startul verii la OK! Rooftop Party 2019. Cine a respectat dress-code-ul ”Festival Chic”

Vedete la OK! Rooftop Party 2019 FOTO Sorin Stana

Într-un cadru idilic, pus la dispoziţie de Mega Mall, revista OK! a organizat cea de-a doua ediţie a evenimentului Rooftop Party. Zeci de vedete au profitat de ocazie şi au dat startul verii printr-o petrecere pe cinste.

Cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc au răspuns pozitiv invitaţiei lansate de revista OK! şi au petrecut o seară ca la un festival pe terasa de la trickSHOT. Desigur, au avut de respectat un dress-code specific, ceea ce au şi făcut. Urmăriţi GALERIA FOTO pentru a afla cine a îmbrăcat ţinute „festival chic“ şi „flower power“!

Invitaţii s-au putut delecta cu un moment artistic pus în scenă de trupa de coveruri Random Band, care a prilejluit atmosfera de festival. Luca Valentin, finalist al emisiunii „Românii au Talent“, a oferit un moment inedit de flair bartending, spre deliciul celor prezenţi. Spre final, barmanii de la trickSHOT au făcut o demonstraţie de bar skills cu efectul domino shots. Şi ca atmosfera de festival să fie cât mai autentică, nişte statui vivante s-au perindat pe teresa Mega Mall, printre invitaţi.

Emilia Cremeria a pus la dispoziţia invitaţilor şase arome de îngheţată delicioase, în timp ce cramele Jidvei au oferit vinul Mysterium. La cornerul Gerovital Plant, invitaţii şi-au putut face tatuaje cu henna, realizate de Carmen Stochiţoiu.

 
Mulţumim sponsorilor şi partenerilor pentru susţinere: Mega Mall, împreună cu Terasa trickSHOTIQOS, cramele Jidvei cu vinul Mysterium, GerovitalClineoSecomCelliniEmilia CremeriaCarmen Stochiţoiu pentru henna tattoos, La Iris.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: