Vedete care şi-au recunoscut cele mai ascunse drame: depresii, boli, dependenţe, despărţiri

Vedete care şi-au recunoscut cele mai ascunse drame: depresii, boli, dependenţe, despărţiri

Constantin Diţă, Vlad Gherman, Cristina Ciobănaşu, Lili Sandu. FOTO: arhivă personală

Dramele nu le ocolesc nici pe vedete! De cele mai multe ori, viaţa nu este atât de roz pe cât lasă să se vadă celebrităţile pe reţele de socializare. Mulţi preferă să-şi ascundă problemele, alţii însă nu s-au temut să facă publice momentele de cumpănă ale vieţii. Au cedat răpuse de muncă, depresii, despărţiri şi alcool!

Costi Diţă, Giani din "Las Fierbinţi": ”5 accidente, descopăr că mama face cancer”

Costi Diţă este cunoscut ca Giani, unul dintre cele mai spumoase personaje din serialul „Las Fierbinţi”, de la Pro TV. Actorul, în vârstă de 41 de ani, a evitat ani de zile să-şi expună public viaţa privată. A ţinut ascunsă drama prin care a trecut în urmă cu patru ani, atunci când a traversat cea mai nefastă perioadă a vieţii sale. Pentru Costi Diţă, anul 2017 avea să însemne coşmarul vieţii lui. Probleme familiale grave s-au suprapus cu o afecţiune dermatologică care i-a dat, la acea vreme, viaţa peste cap cu totul. ”5 accidente, descopăr că mama face cancer, apoi pe la jumătatea anului, bunică-mea a murit şi, la final de an, eu fac o chestie d-asta, o complicaţie, o chestie dermatologică, combinată cu sindromul ăsta de burn-out (n.r. epuizare)”, a dezvăluit simpaticul actor, în cadrul unui interviu acordat lui George Buhnici, pentru Cavaleria.ro.
 

„Nu puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr”

Actorul a povestit că a avut momente în care nu a mai putut să iasă nici din casă, chinuit de o boală dermatologică căreia medicii i-au găsit cu greu leacul. ”Slavă Domnului, e un an care ne-a lăsat cât de cât să mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg înspre bine. Am tot citit în perioada aia că nu puteam să ies din casă, o chestie super-complicată, modificări fizice, adică nasol rău. Nu mai puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr. În fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trăit o bună bucată de vreme cu oameni care îmi ziceau asta: <Bă, ştii ceva, ne urcăm în avion mergem în Frankfurt că e nu ştiu ce puii mei, te scanează>. Un doctor care îmi spunea că sistemul meu imunitar se luptă cu mine acuma. Nu vrei să auzi asta, vrei să auzi şi tu din astea «Dă, domne, cu o cremă si trece»”, a mai povestit Costi Diţă.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările