Vedete care şi-au dezmoştenit urmaşii. Au făcut averi mari, dar vor să le dea copiilor o lecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au făcut averi în perioada în care banii nu veneau uşor, pe Facebook sau Instagram, iar acum vor să le dea odraslelor o lecţie de... chiverniseală. Printre vedetele care au decis să ăşi dezmoştenească copiii sunt Mark Zukerberg, Jackie Chan, dar şi alte staruri.

Jackie Chan

Megastarul expert în arte marţiale este, totodată, unul dintre cei mai bogaţi actori, cu o avere estimată la 370 mil. $. În calitate de ambasador UNICEF, Jackie face anual donaţii importante pentru zonele defavorizate, dar refuză să îşi înveţe copiii, pe fiica Etta şi mai ales pe fiul Jaycee (foto jos), cu bani: „Dacă va fi capabil, va produce proprii bani, dacă nu, atunci îmi va cheltui mie banii“.

Sting

Când vine vorba despre averea de 400 mil.$ a fostei vedete a trupei Police, cei şase copii ai săi îşi pot lua gândul de la ea: „Nu am de gând să le las nimic în conturi, vor trebui să muncească“, declara acesta. Vedeta în vârstă de 68 de ani a mai venit cu un motiv pentru a-şi susţine intenţiile: „Leam explicat că după ce vom muri noi, nu le vor rămâne prea mulţi bani, pentru că eu şi soţia mea vom fi cheltuit tot. Avem foarte multe obligaţii“.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite