Vedete la nunta regală

Vedete la nunta regală

Prinţul William şi Kate Middleton se căsătoresc pe 29 aprilie

Victoria şi David Beckham, Guy Ritchie şi Rowan Atkinson vor fi prezenţi la nunta Prinţului William cu Kate Middleton. Lista de invitaţi la evenimentul regal a fost făcută publică. Pe ea mai sunt incluşi şi doi foşti iubiţi de-ai lui Kate, şi patru „foste“ ale lui William.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cotidianul britanic ­„Daily Mail" a trecut în revistă participanţii la nunta de la 29 aprilie dintre Prinţul William (28 de ani) şi Kate Middleton (29 de ani). Dintre cele 350 de nume, 250 au fost alese de către familia regală, iar 100 de „clanul" Middleton. Pe lângă nenumărate rude şi oameni de afaceri (invitaţi mai ales de tatăl mirelui, Prinţul Charles), pe listă se regăsesc şi câteva vedete.

David şi Victoria Beckham

Victoria şi David Beckham au menţionat deja în presă că sunt foarte încântaţi, şi onoraţi, desigur, de invitaţia la nunta regală. Lor li se alătură două nume de vedete britanice cel puţin surprinzătoare. Regizorul Guy Ritchie, cunoscut pentru filmele cu gangsteri britanici din păturile inferioare ale ierarhiei sociale, precum „Snatch" şi „Rock'n'Rolla", va veni fără iubita lui la eveniment, potrivit dailymail.co.uk.

Guy Ritchie

Ritchie este o rudă îndepărtată, prin alianţă, a lui Kate Middleton - un văr de gradul al şaselea. Însă de departe vedeta cea mai ciudată de pe listă este Rowan Atkinson, comicul cunoscut mai degrabă datorită personajului pe care l-a întruchipat timp de mai mulţi ani: împiedicatul şi straniul Mr. Bean. „Daily Mail" nu explică motivele pentru care Rowan Atkinson a fost invitat sau legăturile sale cu fericitul cuplu. Prinţul Charles l-a invitat la nuntă şi pe contele român Tibor Kalnoky, care administrează proprietăţile cumpărate în România de către viitorul rege al Marii Britanii.

Pregătirile, în toi

Pe măsură ce ziua cea mare se apropie, tot mai multe detalii despre eveniment apar în presă. Despre meniu, de exemplu, se speculează că va cuprinde friptură cu sos de whiskey, miel şi sos de mentă, budincă de banane. Şi asta în ciuda faptului că bucătarii care se ocupă de catering nu vor să dezvăluie felurile de mâncare, ci se rezumă în a spune că acestea vor fi „foarte britanice".

Rowan Atkinson

Între timp, weekendul nunţii va da un „brânci" turismului din Marea Britanie. Milioane de oameni din toată lumea vor urmări ceremonia în direct, inclusiv britanicii, care vor participa la petreceri tematice în baruri şi puburi, mai ales că au primit o zi liberă de la stat. Specialiştii estimează că în jur de 707 milioane de euro vor fi cheltuiţi cu această ocazie. Banii vor fi daţi pe băuturi „inspirate" de cuplu, păpuşi cu faţa lui Kate Middleton şi suveniruri de tot felul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: