Vedete de la Hollywood, de nerecunoscut în fotografiile de la balul de absolvire: cum arătau în adolescenţă Brad Pitt, Gwen Stefani şi Mattew McConaughey

Vedete de la Hollywood, de nerecunoscut în fotografiile de la balul de absolvire: cum arătau în adolescenţă Brad Pitt, Gwen Stefani şi Mattew McConaughey

Celebrităţi precum Brad Pitt, Gwen Stefani şi Mattew McConaughey au dezvăluit pozele din ziua balului lor de absolvire a liceului FOTO Hepta

Presa străină scoate la iveală fotografii inedite cu vedete precum Brad Pitt, Gwen Stefany, Matthew McConaughey, Jimmy Fallon şi Ellen DeGeneres, acestea fiind de nerecunoscut în plină adolescenţă, la balul de absovire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pozele de la balul de absolvire sunt aproape întotdeauna stânjenitoare şi nu ne dorim să ajungă pe mâna cuiva, iar celebrităţile sunt probabil cele care nu şi-ar dori nici în ruptul capului ca acele fotografii să mai vadă lumina zilei. Cu toate acestea, cele mai curajoase dintre ele îndrăznesc să facă publice imagini din tinereţe, făcând uneori „haz de necaz“, arată Mirror.
 
În fotografia de la balul de absolvire din 1982, Brad Pitt apare alături de prima lui iubită din liceu, Tonya Westphalen. Purtând un sacou gri, pantaloni albi şi o cravată gri în dungi, Brad Pitt se remarca încă de pe atunci din mulţime, fiind votat la bal cel mai bine îmbrăcat băiat.
 
FOTO Mirror
 
Actorul Mattew McConaughey a apărut la balul său din 1987 la braţ cu Lori Klinger, cu o frizură în vogă în anii ’80 şi asortându-şi papionul cu rochia partenerei.
 
FOTO Mirror
 
Se pare însă că Gwen Stefani nu se simte ruşinată de înfăţişarea ei din adolescenţă, publicând pe Instagram o fotografie din seara cea mare, în 1987, împărtăşind chiar şi amintiri: „Aceasta este rochia pe care am făcut-o eu şi mama mea, pe când aveam 17 ani, inspirată de rochia lui Grace Kelly din filmul «Rear Window».“

FOTO Mirror

Nici comediantul şi realizatorul de televiziune Jimmy Fallon nu s-a sfiit să împărtăşească cu fanii săi de pe Tweeter poza de la bal, cu un comentariu în stilul caracteristic: „Partenera mea a fost la bronzat cu o seară înainte. Eu nu. Arătam ca Powder (n.r. – personaj cu pielea foarte albă din filmul cu acelaşi nume, lansat în 1995, tradus «pudr㻓.
 
FOTO Mirror

La balul ei de absolvire, Ellen DeGeneres a apărut la braţul unui băiat, îmbrăcată într-o rochie şi cu părul lung peste umeri. Între timp…toate s-au schimbat.
 
FOTO Mirror
 
Bethanny Frankel (actriţă şi prezentatoare americană)
 
FOTO Mirror

Danielle Fishel and Lance Bass (actori)
 
FOTO Mirror

John Stamos (actor)
 
FOTO Mirror

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările