Vedete despre care cu greu v-aţi putea da seama că au aceeaşi vârstă

Vedete despre care cu greu v-aţi putea da seama că au aceeaşi vârstă

Jared Leto, solistul trupei 30 Seconds to Mars, şi Martin Freeman, actorul are l-a interpretat pe Bilbo Baggins în filmul „Hobbitul“ au fiecare câte 43 de ani FOTO GettyImages/Gulliver/Arhivă

Poate că par diferiţi, atât ca înfăţişare, cât şi ca atitudine, dar ceea ce îi leagă pe unii dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood este vârstă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sean Bean şi „Weird Al“ Yancovic - 55 de ani

Actorul britanic Sean Bean şi cântăreţul american „Weird Al“ Yancovic au fiecare 55 de ani. Sean Bean a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie rolului Boromir din trilogia „Stăpânul inelelor“. Acelaşi actor a avut un rol principal şi în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor“.

FOTO GettyImages/Gulliver

În schimb, Yankovic, cu chipul său colţuros şi un păr lung şi creţ, a devenit cunoscut în 1984, atunci când a lansat o parodie a piesei de mare succes a cântăreţului Michael Jackson „Beat It“, rebotezată „Eat It“.

Nicolas Cage şi Keanu Reeves - 50 de ani

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas“ (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic“ (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul „Ghost Rider - Spirit of Vengeance“, care a fost lansat în 2012.

FOTO Hepta

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF „Matrix“. În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Cele mai importante roluri ale acestuia sunt cele din filmele „Dragoste şi moarte în Idaho“ (1991), alături de River Phoenix, „Pact cu diavolul“ (1997), alături de Al Pacino, precum şi „Speed - Cursa infernală“ (1994) şi „Constantin“ (2005).

Michael Cera şi Hafþór Júlíus Björnsson (Gregor Clegane - „Muntele“, „Urzeala tronurilor“) - 26 de ani

Michael Cera s-a făcut remarcat în filmul „Juno“, de Jason Reitman, recompensat cu un Oscar în 2008, şi a mai jucat în filme precum „Super-răi/Superbad“, „Paper Heart“, „Playlist pentru Nick şi Norah/Nick and Norah’s Infinite Playlist“ şi „Anul Unu/Year One“.

FOTO GettyImages/Gulliver

Hafþór Júlíus Björnsson sau „Muntele“ din „Urzeala tronurilor“ are o înălţime de 2,06 metri şi o greutate de 195 de kilograme. Recent, acesta a câştigat concursul „Cel mai puternic viking din lume“, după ce a reuşit să facă cinci paşi purtând pe umeri un trunchi de copac greu de 650 de kilograme şi lung de zece metri.

Chris Evans şi Elijah Wood - 33 de ani

În ultimii ani, Chris Evans s-a impus drept unul dintre cei mai căutaţi actori de la Hollywood, atât pentru filmele cu buget ridicat, cât şi pentru cele independente. După ce s-a remarcat în rolul lui Johnny Storm/Torţa Umană, în 2005, în filmul „Fabtastic Four/Cei patru fantastici“, Evans a mers pe calea supereroilor, interpretându-l pe Căpitanul America.

FOTO GettyImages/Gulliver

Elijah Wood a devenit celebru pentru rolul hobbit-ului Frodo Baggins din seria „Stăpânul inelelor“.

George R.R. Martin şi Samuel L. Jackson - 66 de ani

Romancierul american George R.R. Martin este autorul cărţilor pe baza cărora este realizat serialul TV „Urzeala tronurilor“. Scriitorul a început să lucreze la această serie în 1991 („Cântec de gheaţă şi foc“), primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect.

FOTO GettyImages/Gulliver

Samuel L. Jackson, actorul-fetiş al regizorului Quentin Tarantino, a impresionat publicul şi criticii de cinema în „Pulp Fiction“, „Jackie Brown“, „Kill Bill 2“ şi a jucat în peste 100 de filme, după ce s-a făcut remarcat în 1991 cu rolul din „Jungle Fever“, regizat de Spike Lee.

Michael Fassbender şi Orlando Bloom - 37 de ani

Michael Fassbender este unul dintre cei mai apreciaţi actori din generaţia tânără de la Hollywood. A devenit cunoscut graţie rolului locotenentului Archie Hicox din filmul „Ticăloşi fără glorie/Inglorious Basterds“ (2009), regizat de Quentin Tarantino. Starul irlandez cu origini germane s-a remarcat în drama „12 ani de sclavie/12 Years a Slave“ cu un rol pentru care a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

FOTO GettyImages/Gulliver

Orlando Bloom, care a putut fi văzut în filme precum „Elicopter la pământ!/Black Hawk Down“ (2001), „Troia/Troy“ (2004), „Regatul Cerului/Kingdom of Heaven“ (2005) şi „Cei trei muschetari/The Three Musketeers“ (2011), este cunoscut mai ales pentru rolul elfului Legalas din trilogiile „Stăpânul inelelor“ şi „Hobbitul“. Starul britanic a jucat şi în franciza foarte profitabilă „Piraţii din Caraibe“, alături de Johnny Depp.

Martin Freeman şi Jared Leto - 43 de ani

Martin Freeman a dat viaţă lui Bilbo Baggins, eroul din romanul „Hobbitul“ de J.R.R. Tolkien, în adaptarea pentru marele ecran regizată de Peter Jackson. Acesta a jucat în mai multe lungmetraje, printre care se numără şi „Pur şi simplu dragoste/Love actually“, fiind cunoscut şi pentru rolul său de reprezentant comercial în serialul de televiziune de succes „The Office“.

Jared Leto, solistul trupei 30 Seconds to Mars, şi-a început cariera în showbiz lucrând ca actor şi a colaborat cu câţiva regizori de excepţie. Astfel, el a lucrat cu David Fincher la filmele „Fight Club“ şi „Camera de refugiu/Panic Room“, însă a devenit cu adevărat celebru după ce a lucrat cu Darren Aronofsky la „Recviem pentru un vis/Requiem for a Dream“, renunţând ulterior la actorie pentru muzică.

Hugh Jackman şi Aidan Gillen - 46 de ani

Hugh Jackman are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum „Cod de acces: Swordfish“, franciza „X-Men“ şi „Van Helsing“. Actorul a mai putut fi văzut în filme precum „Prestigiul“, „Fântâna“ şi în „Bomba zilei/Scoop“, de Woody Allen. În 2008, a fost desemnat de revista „People“ „cel mai sexy bărbat în viaţă“. Actorul australian a fost diagnosticat în noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular, o formă comună de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fără protecţie, suferind mai multe intervenţii chirurgicale de îndepărtare a unor celule canceroase din zona nasului.

FOTO Hepta

Aidan Gillen este cunoscut pentru rolul Petyr Baelish (Degeţel) din serialul „Urzeala tronurilor“.

Robert Downey Jr şi J.K. Rowling - 49 de ani

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din „Chaplin“, în 1992, şi pentru cel secundar din „Furtună tropicală“ în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din „Air America“, „Născuţi asasini“, „The Outsider“, „Săruturi şi focuri de armă/Kiss Kiss Bang Bang“, „Noapte bună şi noroc!/Good Night, and Good Luck“, „Incredibilul Hulk“, trilogia „Iron Man“, cele două pelicule din seria „Sherlock Holmes“ şi filmul SF „Răzbunătorii/The Avengers“.

FOTO GettyImages/Gulliver

J. K. Rowling, care înainte de a-şi publica romanele din seria „Harry Potter“ era o mamă singură ce trăia din ajutorul social, are o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei „Forbes“. Totodată, Rowling este considerată una dintre cele mai influente femei britanice. Cărţile „Harry Potter“ au fost publicate între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe în rolul lui Harry, Emma Watson ca Hermione Granger şi Rupert Grint ca Ron Weasley. Filmele au avut încasări totale de 2,39 de miliarde de dolari.

Mark Hamill şi Michael Keaton - 63 de ani

Mark Hamil a interpretat rolul celebrului cavaler Jedi Luke Skywalker, în trilogia originală „Războiul stelelor/Star Wars“, ca mai apoi cariera să îi intre într-un declin după ce a renunţat la această partitură. El va reveni în „Star Wars: Episode VII“, regizat de J.J. Abrams, în 2015.

FOTO GettyImages/Gulliver

Cariera lui Michael Keaton a luat proporţii odată cu apariţia în producţia „Batman“, din 1989, iar în prezent s-a făcut remarcat, după o lungă perioadă de absenţă, în „Birdman/Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“, peliculă pentru care este nominalizat la categoria cel mai bun actor în rol principal la premiile Oscar 2015.

Ben Affleck şi Dwayne Johnson - 42 de ani

Ben Affleck are o cotă uriaşă la Hollywood, graţie succesului lungmetrajului său „Argo“, recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film, în 2013. Mai mult, acesta îşi va înscrie numele pe o listă de actori celebri care l-au interpretat pe Batman, după ce acesta va apărea în rolul justiţiarului cu mască în compania altui supererou, Superman, într-o viitoare producţie Warner Bros.

FOTO GettyImages/Gulliver

Dwayne Johnson, supranumit „The Rock“ în timpul carierei sale din wrestling, a ocupat, în 2013, primul loc în topul „Forbes“ al actorilor care au generat cele mai mari încasări, acesta aducând studiourilor cu care a colaborat venituri de 1,3 miliarde de dolari pe plan mondial.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările